Connery

Restaurant Nyt

Nye Restauranter Restaurant Extra - Meyersdeli - samt nye ejere af Vinbaren

Restaurant Nyt
Extra meget Extra

Er man til tapas og spansk vin, er der god grund til at besøge Østergade 13 på Strøget. Her har Rasmus Kjær genåbnet sin roste, spanskinspirerede Restaurant Extra, der lukkede på Østerbrogade i april. Tapasmenuerne har fået selskab af retter i stor størrelse, men derudover er idé, telefonnummer og hjemmeside de samme.

Der er dog blevet mere plads at spise på - i alt 300 kuverter, og som noget nyt også en vinbar, hvor man ud over vin og øl (spansk naturligvis) kan nyde en god sherry. Både her og i restauranten er vinkortet nemlig suppleret af et sherry-kort, der, efter Rasmus Kjærs eget udsagn, gør det muligt at drikke sherry til hele menuen, ikke kun desserten.

Besøg Restaurant-extra.dk
ANNONCE
Restaurant Nyt
Mere Meyer

Manden, som blev udråbt til Danmarks Über-smagsdommer, har endnu engang iværksat et højst appetitligt projekt. Claus Meyer har åbnet "Meyers Deli" på Gammel Kongevej på Frederiksberg-en blanding af cool cafeteria, lokal kolonial og toptjekket takeaway. Konceptet er enkelt:God, god mad, som enten nydes på stedet eller hjembringes som "ready to eat","ready to heat" eller "ready to cook"-lige til at spise, lige til at varme eller lige til at lave med et minimalt stykke arbejde.

Fra Deliéns åbne køkken kokkereres alle lækkerierne, og mens noget vakuumpakkes til kølemontrerne, langes andet over disken. Menuen står blandt andet på perlebygrisotto med rødbede, sandwich med svinerilette og choucroute og fløderand med polynesisk vanille.

Nå ja. Og så en flok fantastiske spidstegte frilandskyllinger, som bliver stoppet fulde af hvidløgsfed og friske timianskviste, før de ender deres dage på kæmpe-grillens roterende spyd. 1300 g kvalitet til at tage med hjem!

Meyers Deli samarbejder i øvrigt med Institut for Human Enæring om at lave sund og

nærende mad-tjek menueen for retter mærket med hjertesymbol. Fik jeg nævnt, at man også kan købe brød,eddiker, mayonaiser med mere af egen produktionsamt
Besøg MeyersDeli.dk
ANNONCE
Restaurant Nyt
Vinbar med dj for de voksne

Der er kommet nye ejere af VinBaren i Dronningens Tværgade 6. To unge restaurationsfolk fra Jylland, Claus Mikkelsen fra Herning og Jess Andersen fra Esbjerg, har i løbet af foråret udvidet og renoveret de gamle hyggelige kælderlokaler i Københavns indre.

VinBarens forreste rum står som før med bar og klassiske Chesterfield-møbler, mens de nyopførte baglokaler er indrettet i newyorker-stil med rå murstensvægge, træpaneler og moderne lædersofaer.

Det omfattende vinkort tilbyder mere end 150 forskellige spændende vine på flaske.

I den dyre ende kan fx nævnes 1989 Chateau Lafite Rothschild til 3900 kr.

Der er dog også mange vine til mere overkommelige priser som fx Syrah Diamond Series,

Niebaum-Coppola, Napa Valley til 295 kr. fra vinmarken, der ejes af den kendte filminstruktør F.Coppola.

VinBaren har desuden stor fokus på champagne som fx Belle Epoque fra Perrier Jouët,

Krug Grande Cuvée eller Mumm Condon Rouge, der alle sælges på glas til 79 kr.

Åbent Onsdag-Lørdag fra kl. 17.00-02.00 med dj-musik i weekenden og et krav om,

at kunderne skal være fyldt 23 år for at opfylde ejernes ønske om et sted for det voksne

klientel.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce