Connery

Restaurant domæne åbner dørene for unik gourmetoplevelse i Herning

Nyt gastronomisk stjerneskud i det midtjyske!

Restaurant domæne er snart klar til at åbne dørene for en madoplevelse udover det sædvanlige.

Lokaliseret i en 'dome' - en halvkugleformet bygning omgivet af græs og træer, finder man restauranten på toppen af en vindeltrappe i en nærmest svævende førstesal. 

Konceptet er meget simpelt - og så alligevel ikke.

Maden er kompleks, nuanceret og nytænkende.

Men for gæsterne er det simpelt. Du skal blot træde ind i universet og vælge i mellem to menuer:

Vores fundament: 8 retter

"Et omfattende indblik i køkkenets stil, der bygger på et solidt fundament af traditionelle smage og tager dem med ind i det moderne danske køkken. De vigtigste råvarer kommer fra den jyske muld og de danske farvande. En balanceret sammensætning af de mest stilsikre serveringer fra ’Vores domæne’."

Vores Domæne: 14 retter 

"Det fulde indtryk af køkkenets evner. Luksuriøse råvarer håndteret med respekt og selvsikkerhed. Tidløse smage i elegant fortolkning med sæsonens præg. Retterne kreeres med en smagsintensitet, som er tro mod de råvarer, de er skabt af og som udover at være velsmagende også har en skønhed, der indtages med øjet."

Til at tøjle de to signaturmenuer har de fået køkkenchef Jens Vincent og restaurantchef Joakim Thomassen ind i stablen, som har fået frie hænder til at håndplukke deres folk. 

Restaurantens åbningstider ligger på torsdage, fredage og lørdage - med mulighed for udvidede åbningstider til arrangementer, både private og i byen. 

Dørene åbner torsdag d. 19. maj 2022. Læs mere om konceptet her.

ANNONCE
Restaurant domæne åbner dørene for unik gourmetoplevelse i Herning
Restaurant domæne åbner dørene for unik gourmetoplevelse i Herning
Del

Seneste nyt

Annonce