Connery

Resident Evil: Extinction

Månedens drengerøvs-dvd: Alice skal endnu engang kæmpe mod de levende døde zombier i den tredje film Resident Evil: Extinction.

4 ud af 6 stjerner
Milla Jovovich er tilbage i den 3. film i succes serien Resident Evil.

Denne gyser historie udspiller sig I Nevadas ørken og filmen er spækket med action, seje specialeffekter og ikke mindst skrækindjagende zombier!
Resident Evil: Extinction
Resident Evil: Extinction
Las Vegas er synonym med sjov og stegende solskin, men nu er der kun solen tilbage.
Bortset fra et par rustede landemærker, ligner Las Vegas resten af ørkenen - faktisk resten af landet...

Det golde landskab vrimler med kødædende zombier - de levende døde, de savlende, stirrende, slimede rester af menneskeheden, og nu er scenen sat for en nyligt opgraderede Alice og hendes hold af zombie slayers endelige opgør med ondskaben og deres kamp for at gøre de levende døde, uigenkaldeligt døde.
 
Man må sige at Resident Evil trilogien nok er de film, der har klaret overgangen fra spil til film bedst. Måske fordi de zombier der er med i filmen er så uhyggelige at man næsten ikke tør se filmen, men heller ikke kan kigge væk. Og så hjælper det jo også at seriens gennemgående hovedperson, Alice, bliver spillet af den gudesmukke superbabe, Milla Jovovich.
Man kan aldrig blive træt af at se på hende, svedende og blødende kæmpe sig igennem en hær af zombier.

Det fede ved Resident Evil: Extinction, er, at den ikke, som så mange andre efterfølgere, er lavet med venste hånd. Der er tværtimod trykket på speederen og givet endnu mere gas, så adrenalinen kommer helt op og pumpe.
Der er kommet en ny instruktør på, den erfarende Australier, Russell Mulcahy. Han har tidligere stået bag film som Highlander 1 og 2 og Ricochet, The Real McCoy og The Shadow. Hvis ingen af disse film siger dig noget er det nok fordi du er født i slut-80'erne eller starten af 90'erne, men tilbage i de gode gamle 80'er-dage var Highlander en af de fedeste action film der fandtes. Så Resident Evil: Extinction er i kyndige hænder.
ANNONCE
Resident Evil: Extinction
Det er ikke nødvendigt at have set de to forgående film, man kan godt følge med alligevel, da historien ikke er den mest indviklede i hele verden. Men for kort at opsummere:

En dødelig virus er ved et uheld sluppet løs i et forsøgscenter. Et hold af bliver nu sendt ind i bygningen for at tilintetgøre virusen, inden den slipper ud og smitter verden. Men mareridtet er lige begyndt, for hvad de ikke ved, er, at virussen gør folk til zombier, levende døde. Og så begynder kampen for at overleve for alvor.
 
I Resident Evil: Apocalypse slipper virussen så ud til omverdenen og endnu en kamp på liv og død begynder. En kamp der fortsætter i denne film.
ANNONCE
Resident Evil: Extinction
Med Resident Evil: Extinction er der simpelthen underholdning for alle pengene. Den har alt, hvad en drengerøvs film skal have: Lækre kvinder, hæsblæsende action, et kick-ass soundtrack og ikke mindst zombier (det sidste er dog ikke et must, blot et plus.)
 
Drengerøvs factor: 80%
 
Teknisk information:
Original titel: Resident Evil: Extinction
USA/UK/AUSTRALIEN/FRANKRIG/TYSKLAND, 2007
Instruktører: Russell Mulcahy
Medvirkende: Milla Jovovich, Oded Fehr, Ali Larter, Iain Glen og Ashanti
Genre: Acion, Gyser, Science Fiction
Billedformat: 2.40:1
Lyd: Dolby Digital 5.1
Længde: 90 min.
Premiere dato: 25. marts 2008
Biodistributør: Sony Pictures Home Entertainment
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce