Connery

Real Racing 3 [Anmeldelse]

Real Racing 3 er noget af det bedste jeg endnu har set på et Android device...

5 ud af 6 stjerner
EA - Real Racing 3 [Anmeldelse] EA
Real Racing 3, er det bedste bilspil til Android, iOS og iPad indtil videre.
True story, jeg kører bilspillet fra min Xperia Z, og det er første gang jeg har oplevet gameplay og god grafik gå så godt i spænd på en smartphone. Klasser over angry birds, og meget tættere på og måske endda ligeså godt som en PS VIta.

Real Racing 3 er et racingspil, der sampler på det bedste indenfor genren - en bred vifte af forskellige biltyper der kan tunes, vedligeholdes, males og vedligeholdes. Desuden med gamemodes som Circuit, Drag, Speed challenges, elimination og sprint bare for at nævne et par stykker.
ANNONCE
EA - Real Racing 3 [Anmeldelse] EA
En af de fedeste features ved Real Racing 3, er deres såkaldte Time-shifted multiplayer - noget der betyder at du faktisk kører mod rigtige modstandere i alle løb, dog ikke live, men i en turbaseret mulitplayerfunktion - så man kan for alvor udfordre sine venner.
Man får de fleste informationer på som heads-up info på skærmen.
Der er over 900 events i spillet, så der er rigeligt at kaste sig over...
ANNONCE
Gameplayet er bygget op omkring freemium(buuh) modellen - det betyder at spillet som udgangspunkt er gratis, men at der er premiumfeatures man kan betale sig fra med mikrotransaktioner - så hvis man er af den utålmodige type, kan spillet godt gå hen og blive dyrere end gratis - hver opgradering og reparation kører nemlig på en timer på nogle minutter, der så kører i forlængelse af hinanden - dette betyder at du får tvungne pauser eller en lettere tegnebog - begge ting der er lidt ærgerlige og gør at man ikke kan spille timer i træk sådan uden videre.
ANNONCE
EA - Real Racing 3 [Anmeldelse] EA
Udvalget af biler i spillet er helt fornuftigt og ihvertfald tilfedsstillende - feltet spiller over en standard Ford Focus til den vildeste Koenigsegg - så der er lidt for enhver smag.

Man kan indstille sine controller features efter smag - vil du dreje på et lille onscreen rat, eller når du drejer skærmen? Vil du gi gas på en speederknap, eller vil du hellere tilte lidt med skærmen? Op til dig - at man kan kombinere styringsmodulerne efter smag er en nødvendighed, når spillet skal kunne køre på en masse forskellige Android devices - og på en 5" Xperia Z skærm er det intet problem at sidde og dreje lidt med maskinen - det giver bare plus på oplevelsen.

Lyden er også en stærk feature i spillet - og den kræver næsten et headset for at man får mest mulig ud af oplevelsen - Det er EA også klar over, og derfor er de indgået i et samarbejde med SteelSeries om et licenseret headset til spillet. (Læs anmeldelse af Steelseries Flux headset senere på ugen.)

Alt i alt Real Racing 3 en fed fornøjelse, der måske kunne have været den bedste, hvis der var valgt en anden løsning en freemium-modellen, der altså trækker ned efter min smag. Derfor får spillet også kun 5 ud af 6 ninjaer.

Har du andre spørgsmål til spillet - så skyd løs.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce