Connery

Puls Festival - The Drama

Intellektuelle artrockdrenge gav Curtis nyt liv.

3 ud af 6 stjerner
Puls Festival - The Drama
Puls-festivalen i Århus den 12. maj var en oplevelsesrig affære, der bød på mange spændende inputs fra en horde af eksperimenterende århusianske navne. Et af dem var det fremstormende artrock/indieband, The Drama, der i slutningen af 2006 udgav deres første EP.

Koncerten fandt sted på Århus Teater, hvilket var det ideelle sted for dramaet at udspille sig. Publikum sad bænket foran scenen i et bælgmørkt, lille lokale. Mørket udgød dyster stemning som baggrund til musikken, der tordnede ud i rummet, samt til forsanger Jon Auring Grimms snerrende, mekaniske vokal. Jeg var solgt allerede ved intronummeret, Strangest Sounds, som også er at finde på EP'en. Før koncerten havde jeg frygtet, at bandets minimalistiske lyd ville være svær at fremføre live, men det var i sandhed ikke tilfældet, og Jon Auring Grimm udførte et storladent og formidabelt sceneshow. Sortklædt og badet i en søjle af dæmpet rampelys lignede han en genopstået Ian Curtis, ligesom det ud fra musikken var tydeligt at spore, at bandet har hentet inspiration hos navne som Joy Division, New Order og Interpol. En snert af glamrock var heller ikke til at overhøre, især i form af en tidlig Bowie.

I løbet af koncerten blev der både budt på numre fra EP'en og helt nyt materiale, og jeg glæder mig i stor stil til at høre mere fra The Drama, som har vist sig som et særdeles interessant foretagende. Under koncerten opstod lidt knas med det tekniske, så vokalen gled ud et par gange, men det er da også udelukkende af den grund, at jeg ikke giver koncerten topkarakter. Fem stjerner fra mig!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce