Connery

Pokerstrategi Del 2: Position

Position er en af de mest undervurderede aspekter i en vindende pokerstrategi. Vi opsumerer de basale begreber, du SKAL kende.

Din position ved bordet, er et af de første aspekter af spillet, en ny spiller skal værre opmærksom på. Uanset om det er 2 eller 9 mand der spiller har du altid en fordel, ved at være den sidste der skal agere i en hånd.
Pokerstrategi Del 2: Position
Hvorfor er det så vigtigt? Fordi du har set hvad modstanderen har gjort før dig. Beslutninger baseret på den viden du får ved at have position kan sagtens gøre forskellen på om du vinder eller taber. Det er de marginale beslutninger der gør forskellen i online poker.

Mange spillere vælger derfor at sænke deres krav til hvilke starthænder de spiller jo bedre deres position er. Dette er generelt meget fornuftigt, naturligvis altid betinget af typen af modstandere man sidder til bords med.

Mange spillere kender alt til betydningen af position, og vil benytte det til at re-raise dine bets der udelukkende er baseret på position, og så er mindgamet ellers i fuld gang.

De generelle retningsliniet med at spille mere tight, jo tidligere ens position, er fornuftige, men det afgørende for, hvad der er den rigtige beslutning, skal altid være en blanding af dine noter på dine modstandere, holecards, strukturen på boardet og din position.

Spilleren der har dealer knappen vil altid være sidst til at agere, og sidder i den fordelagtige sene position. De 2 spillere herefter i blinds har hvad man kalder tidlig position. I et almindeligt 6 mands spil, kaldes de 3 pladser herefter for mellem position.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce