Connery

Pineapple Express

En drengerøvs dvd.

2 ud af 6 stjerner
Skaberne af "Superbad" er tilbage med årets skæveste komedie.
Pineapple Express
25 årige Dale Denton (Seth Rogen) arbejder som stævningsmand og elsker pot.
Under et besøg hos pusheren Saul (James Franco) bliver han tilbudt noget af verdens bedste pot. Den sjældne: Pineapple Express.

Dale og Saul ryger en joint sammen. Derefter kører Dale videre, han skal nemlig aflevere en stævning hos narkokongen Ted Jones (Gary Cole). Tingene tager pludselig en uventet drejning, fordi Dale ser Ted skyde en asiatisk narkosmugler. Her starter paranoia trippet.

Dale flygter, men Ted finder et skod, som Dale har smidt i panik. Ted genkender med det samme Pineapple potten, som Saul er den eneste der sælger. Nu er Dale og Saul tvunget til at flygte, før Teds håndlangere finder dem.
ANNONCE
Pineapple Express
Rogen og Franco danner et godt makkerpar.
De har begge sans for komisk timing, er gode til at improvisere og har en fin kemi imellem sig.

Manuskriptet er skrevet af Seth Rogen og Even Goldberg, som også stod bag manuskriptet til 'Superbad'. Disse to film minder på mange punkter om hinanden.

De foregår begge over en kort tidsperiode og handler i bund og grund om venskab. Det skal dog siges at 'Superbad' er langt sjovere.

Rogen og Goldberg skrev manuskriptet helt tilbage i 2001. Inspirationen til historien kom fra Brad Pitt's rolle som bonghoved i filmen 'True Romance' fra 1993.
ANNONCE
Pineapple Express
"Pineapple Express" er faktisk ekstremt voldelig af en komedie at være. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange der bliver skudt, banket, kørt ned og sprunget i luften.

Om det er meningen at det skal være sjovt skal være usagt. Personligt fandt jeg det en smule usmageligt og filmens klimaks blev et voldsorgie, som trak unødvendigt længe ud.

Alt i alt var der alt for langt imellem de sjove klip, men finder du hashhumor og stenede kommentarer sjovt, så kan det være en film for dig!

Drengerøvs faktor: 90 %

Ekstra materialet består af:
-Deleted og extented scenes.
-Bag kameraet program.
-Gag Reel.
-Kommetar spor med filmskaberne og skuespillerne.

'Pinapple Express' udkom den 10. marts.
ANNONCE
Pineapple Express

Teknisk information:

Original titel: Pineapple Express
USA 2008
Instruktør: David Gordon Green
Medv: Seth Rogen, James Franco, Danny McBride, Gary Coleman og Rosie Perez
Genre: Komedie
Billedformat: 2.40:1
Lyd: Dolby Digital 5.1
Længde: 111 min.
DVD Premiere dato: 10. marts 2009
DVD distributør: Sony Pictures
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce