Connery

Philips Serie 9000 skægtrimmer

Skægtrimmer med laser - say what?

5 ud af 6 stjerner
Philips Serie 9000 skægtrimmer
Her er et trick hvis du skal finde ud af om dine bakkenbarter er lige lange, uden at stå og dreje hovedet højre og venstre som en kylling på speed; sæt en finger for enden af hver bakkenbart, kig i spejlet, hvis fingrene er i samme højde, så har du vundet.

Det har dog altid været en udfordring hvis du skulle lave mønstre eller specielle former i din prægtige skægvækst. Enten skulle du kaste dig ud i det og håbe på det bedste, eller også skulle du ringe til din kammerat der er landmåler så han kunne tegne op og sørge for at du havde en IKEA-tegning i ansigtet af hvordan det skulle gøres. Sådan er det ikke længere, for nu har vi fået Philips Serie 9000 trimmeren.

Som du nok kan se ud fra billedet ovenfor, så er det den den første trimmer nogensinde, der har lasersigte indbygget. Billedet er dog en smule misvisende, da den ikke laver fabelagtige multi-linjede mønstre på dit ansigt (for denne effekt, skal du besøge dit lokale planetarium efter kl. 21, alle dage, i start-90'erne). I stedet for, så projicerer den én linje af gangen, og giver dig dermed en perfekt lige linje at barbere efter, hvilket faktisk er top-dollar!

Ud over det fede i at den har laser, så er det faktisk en gedin og gennemført trimmer, der kan barbere fra 0,5 til 7mm. Den klipper både langt og kort skæg i én jævn bevægelse, uden at blive fyldt med skæghår og efterlade områder med ujævn klipning.

Trimmeren har faktisk to trimmer-sakse, en bred og en smal; den smalle giver dig mere kontrol på de steder hvor der skal laves detaljer, og den brede klipper blot hurtigt og nemt. Trimmeren er ud over det 100% vandtæt, så du kan vaske den under vandhanen, eller tage den med i bad. Den har LCD-display der indikerer klippelængden og holder i vores test adskillige dage på en enkelt opladning.

Trimmeren kommer med to afstandsstykker; alt efter hvilken type trimning du går efter.

Det eneste der holder os tilbage fra at give denne trimmer 6/6 ninjaer er at vi godt kunne have tænkt os et trimmerhovede der rent faktisk formåede at løfte skæghårene ud fra ansigtet før de blev klippet; skæghår vokser i mange forskellige retninger; nogle vokser lige ud fra ansigtet mens andre vokser langs med. Det betyder at når trimmeren ikke løfter skæghåret ud fra ansigtet, så kan du have lange skæghår der ligger langs med ansigtet uden at blive klippet, og det ser dumt ud.

Anyway; den her trimmer er seriøst god, og med lasersigte er det virkelig svært ikke at ville have den.

Vejledende pris er 1.199,- og du kan købe den her http://www.philips-shop.dk/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce