Connery

Peter skal have ny mobil

Tøserne ser den lidt ældre Peter på gaden, men han er allerede fortabt.

Fjortenårige og i øvrig nykonfirmerede Lise er ude i storbyen på rov, sammen med hendes veninder.

Blå mandag er netop overstået, livet som teenager topper, og tøserne nærstuderer hver eneste fyr, de nu synes ser sød ud, efterfulgt af en livlig snak, om hvor lækre de nu er. Og selvfølgelig plottes de ind i en 1-10 skala - alt skal jo gå rigtig til.

Efter en jordbær milkshake fra den nærmeste Mcdonald's og en snak om weekendens Boogie-liste, vil pigerne møde nogle drenge, helst et par år ældre end dem selv, så de kan imponere omgangskredsen. På strøget ser de Peter, og støder 'tilfældigt' ind i ham.

Lise og veninderne: "Heyyyyyy!!" (efterfulgt af et utal af fnis).
Peter: "Hej piger"
Lise og veninderne: "Anja synes du er lækker........ Hvor kommer du fra?"
Peter: "Jeg kommer her fra byen."

Lise og veninderne: "Vi synes du ser rigtig sød ud... Har du en mobil?"

Peter:
"Øøøhh ja.. "(og hiver en lidt slidt Nokia 3310 op af lommen, med et UORIGNALT!!! cover).
Lise og veninderne: (stilhed, efterfulgt at lidt små-hviskeri pigerne imellem)

Peter:
(Med selvtilid i sindet grundet pigernes tidligere kompliment) "Vil i have mit nummer?"
Lise og veninderne: (Med synet af Peters mobil i tankerne) "Du ser ikke helt så sød ud, da vi kom tæt på.. Du må ha' det godt.. Hihihihihii..."

Lise og veninderne:
(Råber efter de er små-luntet lidt længere ned af vejen): "Føøøj en KLAAAAAM mobil!!!! ... Taber...! Hiihiihihiihiii..."

Med et lettere nedtrykt sind og en nærmest ikke eksisterende selvtillid tager Peter et blik på sin mobil og udtrykker sig med et opgivende suk, der nærmere er et kald i form af et spørgsmål til guderne... Hvad skal Peter gøre? Er Peter helt fortabt i denne materialistiske verden?
Nej DA! Peter skal simpelthen bare læse videre i denne artikel, så han kan beslutte hvilken NY mobil, han skal købe. De er smarte, de er lækre, og de er fulde af teknik, og så har de stil! Og det er netop stil, og ikke nødvendigvis store klodsede multimedie 'maskiner', denne guide handler om. Peter, her er indkøbsguiden lige til dig.

Mobil nr. 1

ANNONCE
Peter skal have ny mobil
Nokia 8800
Nokias topmodel, når det gælder pris, stil og klasse. Nokia har segmenteret markedet og produceret netop denne model til ham og hende, der vil skille sig ud fra mængden på den eksklusive måde. Nokia 8800 er nok den mest stilfulde og lækre mobiltelefon på markedet i dag.
Cool!: 
  • Er lavet i rustfrit stål. Displayet er beskyttet af safirglas, hvilket også bliver brugt i ure for at undgå ridser.
  • Nokia har udviklet en unik slide-mekaniske i denne model, ved hjælp af små kuglelejre, og derudover er der indlagt ekstra vægt, så mobilen føles helt perfekt i hånden.
  • En pris der bliver holdt oppe af Nokia, der udelukker billig abonnement-inklusiv-priser, gør at den ikke er hver-mands-eje.
  • Av!:
  • Specifikationerne lever ikke helt op til den lækre indpakning. Med et sølle vga-kamera, en hukommelse der ikke kan udvides, og en batteri-tid der ikke er for god, lader den stadig noget tilbage at ønske sig.


Mobil nr. 2

ANNONCE
Peter skal have ny mobil
Samsung D600
Samsung lancerede i 2005 Samsung D500, der blev en mega sællert og en kæmpe succes. Det var tydeligt kombinationen af gode funktioner pakket ind i et lækkert slider-design, der var grunden til succesen, og med dette i tankerne, var en efterfølger uundgåelig for Samsung. D600 var navnet på tronarvingen - og en værdig efterfølger med et hav af forbedringer, kom ud på markedet.

Cool!:
  • Et utrolig strømlinet og lækkert design, med Samsungs utrolig 'dejlige' slide, der bare fungerer en tand bedre end de andre producenters (med undtagelse af Nokia 8800).
  • Skærmen er farverig og står rigtig stærkt, og i øvrigt er specifikationer et stort plus i sig selv. Hukommelsen kan udvides, kameraet har 2.0 mega-pixels, og en liret tv-out funktion, gør at man se sine office-dokumenter, og pdf-filer direkte på tv'et.
  • Av!:
  • Samsung har stadig et par software fejl/besværligheder, der mangler at blive rettet op på: Ordbogen skriver ikke automatisk med stort efter punktum, og multitaske kan den heller ikke, hvilket gør det umuligt at fyre beskeder af, samtidig med bassen pumper ind i øregangene på en.
  • Et mindre minus er kameraets manglende auto-fokus.

Mobil nr. 3
ANNONCE
Peter skal have ny mobil
Motorola RAZR V3i
Flad, fladere, fladest. Da Motorola lancerede den første RAZR design mobil klappede folk i hænderne over det sofistikerede og ydersr flade/tynde design. Dog haltede funktionerne lidt, og Motorolas forsøg på at rette op på dette er blevet til RAZR V3i.

Cool!:
  • Designet er igen at nævne som en positiv ting, og når man ser på denne mobiltelefon, er man ikke i tvivl. Pæn er den nu. Et blank metalplade dækker fronten og dette skaber er meget holdbart og stilrent udseende. Ellers har telefonen funktionerne i orden, og hukommelsen kan udvides, så der er plads til den alt den fede musik, man nu skal have med på farten. I øvrigt har den to displays, et ydre med 4096 og en indre med 262.000 farver.
  • Av!:
  • Motorolas software har ikke altid været den bedste, og det giver sig også til udtryk i V3i. Skrivesystemet er ikke den velkendte T9 ordbog, og menuerne er ikke helt så logiske, som eksempelvis Nokia og Sony Ericsson. Den indbyggede MP3 afspiller er meget beskeden.
  • Kameraet kunne sagtens være bedre.




Mobil nr. 4
ANNONCE
Peter skal have ny mobil
Nokia 6131
Efter min mening har jeg altid haft den holdning, at Nokia ikke kunne lave 'pæne' klaptelefoner. De blev simpelthen for 'klumsede'. Men jeg må erkende, at jeg må æde ordene i mig igen. Forklaringen er Nokia 6131, der egentlig ikke er en high-end mobil, men bare en smuk telefon der rammer den gyldne middelvej.

Cool!:
  • Den har to farvedisplays: HELE 16 millioner farver indvendigt og 262.144 farver udvendigt, hvilket giver et godt indtryk omgivet af den blanke sorte overflade, der skaber den dybe kontrast. Designet er ikke anderledes og specielt, men alligevel har Nokia formået at lave en smuk mobil, der har rene linier hele vejen igennem.
  • Hukommelsen kan udvides, generelt er funktionerne gode, og dertil er den super brugervenlig og intuitiv.
  • Av!:
  • Man kan ikke få det hele, og kameraet er ikke det bedste med sine 1.3 mega-pixel. Batteri-tiden er også en kende for lav.
  • Som RAZR V3i, er Mp3-afspiller delen i Nokia 6131 lidt for skrabet.




Mobil nr. 5
ANNONCE
Peter skal have ny mobil
LG KG800 Chocolate
LG vil også være med i design-ræset på mobilmarkedet og vise, at de ikke kun står for middelmådige 3G telefoner. Derfor har de netop sendt LG KG800 Chocolate ud på markedet. Den er kulsort, og har et særpræget blankt, rent, og enkelt udseende, og da det er en slide-telefon, kan tasterne gemmes helt væk. Chocolate er lige til at spise.

Cool!:
  • Designet og kvaliteten er helt i top, og telefonen har en spejl/glas lignende front, der virkelig får det magiske WOW frem, når den hives på af lommen. Designet er gennemført hele vejen igennem, og det er netop Chocolates største force.
  • Der følger masser af tilbehør med, hvilket giver en kvalitets-fornemmelse, når man åbner kassen.

  • Av!:
  • Funktionerne er også på denne mobil sat lidt i baggrunden: Hukommelsen kan ikke udvides, kameraet er middelmådigt, og selve softwaren på telefonen kan af og til virke lidt ulogisk.
  • Det stilfulde blanke design har også sin ulempe, da det er ekstraordinært modtageligt over for fingreaftryk.


  • Det var så de 5 gode bud på den stilrene, lækre, og lidt mere sofistikerede mobil, der kan lidt mere end bare være en mobiltelefon med en hulens masse funktioner. - De her kan skabe opsigt, og designet er af første klasse - lige til Peter, der gerne vil imponere de små tøser på gaden, så han ikke længere må sukke mod de højere magter.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce