Connery

Pandorum - Ude nu på dvd og Blu-ray

Pandorum er en super fed Sci-Fi thriller, der er som skabt til drengerøve. En dyster fortælling om menneskehedens overlevelse, som du simpelthen bare ikke må snyde dig selv for.

4 ud af 6 stjerner
Drengerøvs faktor: 90 %.

(Hvad betyder ninjaer og drengerøvsfaktor?)
Nordisk Film - Pandorum - Ude nu på dvd og Blu-ray Nordisk Film
I år 2174 er verdens befolkning over 25 milliarder mennesker og moder jords begrænsede resourser er kulmineret. Der er ganske enkelt ikke længere mad og vand nok. Derfor bliver en ekspedition sendt ud i rummet ombord på rumfartøjet Elysium. De er de sidste overlevende mennesker i verden.

Da astronauterne Korporal Bower (Ben Foster) og Løjtnant Payton (Dennis Quaid) 8 år senere vågner af deres hypersøvn har de begge hukommelsestab. De kan huske deres træning og Elysiums styresystem, men de kan ikke huske deres mission eller endelige destination.

Elysium virker da også stærkt medtaget af rejsen. Strømmen svigter og de kan ikke få radiokontakt til nogen af de andre astronaut 4 hold. Det viser sig dog, at de to ikke er alene. I Bowers søgen efter skibets kernereaktor, støder han på nogle uhyggelige, blodtørstige væsner, der befinder sig ombord på rumfærgen. Bower møder også nogle få sejlivede overlevende, der hjælper ham i kampen for den ultimative overlevelse. Langsomt går det nemlig op for Bower og Payton, hvad de laver på Elysium.
ANNONCE
Nordisk Film - Pandorum - Ude nu på dvd og Blu-ray Nordisk Film
Rumfærgen viser sig at være en form for Noahs ark, der skal transportere 65.000 mennesker til den fjerne jordlignende planet Tanis. De to astronauter indser, at hele menneskehedens overlevelse afhænger af dem. Samtidig begynder symptomerne på Pandorum at vise sig hos Payton, en sygdom der breder sig gennem nervesystemet og gør en sindssyg. Det kan i værste fald medføre at Payton vil tilintetgøre rumfærgen inden den når Tanis og dermed udrydde menneskeheden for altid.
ANNONCE
Nordisk Film - Pandorum - Ude nu på dvd og Blu-ray Nordisk Film
Pandorum er en uhyggelig og klaustrofobisk Sci-Fi thriller, der overrasker med sin intense og velfortalte historie, samt stærke skuespils præstationer. Det er uden sammenligning en af de bedste Science Fiction thrillers, der er lavet i rigtig lang tid.

Filmen var den første i en planlagt trilogi, men de planer blev skrinlagt, da filmen ikke klarede sig så godt i de amerikanske biografer. Det er synd, for Pandorum har alle ingredienserne til at blive en ægte Sci-Fi klassiker.
ANNONCE
Nordisk Film - Pandorum - Ude nu på dvd og Blu-ray Nordisk Film

Nu kan man blot håbe, at den får et langt liv på dvd og blu-ray og med tiden bliver en kult klassiker i sin egen ret.

Pandorum er netop udkommet på dvd og blu-ray.

Ekstramateriale:

-The World of Elysium: Behind-the-Scenes featurette (14 min)

-Deleted & Altenate scenes (27 min)

ANNONCE
Pandorum - Trailer
Teknisk information:
Original titel: Pandorum

Produktions land og år: USA/Tyskland, 2009

Instruktør: Christian Alvart

Medv: Dennis Quaid, Ben Foster, Cam Gigandet, Antje Traue, Cung Le og Eddie Rouse

Genre: Sci-Fi/Gyser/Thriller/Action

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS-ES 6.1

Længde:103 min.

Distributør: SF Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce