Connery

Offland

Scenen på det københavnske spillested, The Rock, blev lørdag d. 24 marts betrådt af 4 fyre, der tilsammen adlyder navnet Offland. Connery var med.

2 ud af 6 stjerner
Offland
Stedet var halvtomt og de der var mødt op havde, efter en ellers udemærket åbningskoncert fra Borderfall, givet indtryk af at være et lettere stift og energiforladt publikum. Den slags, der foretrækker at nyde musikken på afstand. Offlands fremtoning på scenen fik dem imidlertid til at flytte på benene, så allerede da bandet lagde ud med det første nummer, Disease, vandrede flere op foran scenen.

Det var en aften, der bedst kan beskrives som et barometer. Hvad der startede med blot en let - næsten høflig - opmærksomhed endte med oprigtig begejstring fra dem, der var vandret hen foran scenen, såvel som fra de, der forblev solidt plantet ved baren. Offland kan godt klappe sig selv på ryggen for den bedrift. For et band der kan få gang i et publikum, der opfører sig som et stædigt æsel, kan nu engang kalde sig en koncert-succes. Det var i hvert fald ikke Offlands skyld, hvis folk gik derfra med en tam musikfornemmelse i erindringen, for de fire drenge leverede en rigtig fortrinelig koncert.

Det var ved denne koncert, Offland kørte deres nyerhvervede guitarist, Mark Nelson i stilling for første gang, og man kunne allerede fornemme, en tæt kemi mellem medlemmerne. Mark leverede da også en overbevisende præstation som Offland-medlem, og giver bandet det sidste strejf de manglede.

Forsangeren, der er i besidelse af et sangtalent mange ville misunde ham, Niel Jønsson, og den storsmilende trommeslager, Carsten Hansen var 100% på hele vejen gennem koncerten, mens de resterende to medlemmer holdt sig mere i baggrunden. Det var dog ikke noget, der fremstod som et stædigt minus i bandets samlede performance, blot en konstatering, der efterlader mig til at tro, de  gjorde plads til deres holdkammerater. Det ville dog klæde bandet som helhed, hvis de sidste to, deltog mere i den visuelle del, så også publikum i deres del af rummet fik mulighed for at smage den bid af rock-kagen Offland.
ANNONCE
Offland
Offland kom dog hårdt igen på tracksiden. Bandets numre, er en cocktail af afvekslinger, hvilket gør, at det må være muligt for enhver, der kan lide rock i en eller anden afskygning, at finde et favoritnummer. Derfor vil jeg bestemt opfordre enhver fan af rockgenren til at give sig selv fornøjelsen af, at opleve en koncert med Offland. Det hører til sjældenhederne at være vidne til en sådan variation på en setliste, og hvad angår performance, så er Niel og Carstens glade hoveder og livlige bevægelser nok til at opveje de øvrige medlemmers mangel på samme.

Publikum virkede under alle omstændigheder til at nyde Offlands koncert i fulde drag. En glad pakke, påklistret en label med ordet: ROCK. Fyldt med toner fra det bedste punk n roll, glimt af heavytoner og krydderier fra 80'er metallens genrehylde blandt utallige andre inspirationer og indhyldet i vedkommende lyrik. Alt sammen leveret af en af Danmarks ypperste undergrundsbands, der bestemt vinder husly i de ører, hvor de får lov at banke på.

Hold øje med Offland, og kig forbi www.offland.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce