Connery

Of Montreal på Loppen

Of Montreal gæstede Loppen

2 ud af 6 stjerner
Of Montreal på Loppen
Of Montreal. Et velskrevet musikalsk blad med et pænt katalog. Alligevel et lille navn i Danmark, hvilket betød intet mindre end en favorabel billetpris, på gruppens koncert søndag d.6 maj.
Koncerten der fandt sted på Christania nærmere betegnet Loppen, var ventet med noget nær længsel fra undertegnede. Of Montreal der tidligere på året udgav, det også i Danmark kritikerroste album "Hissing Fauna, Are You The Destroyer", har en række af cd'er bag sig, som alle formår at begejstre. Kvarteten der stammer fra Athens Georgia, i USA spiller en glad og humoristisk pop, som nemt giver et smil på læben og party følelse i kroppen.

Aftenen blev indledt af danske The Late Parade, der spillede en gang udemærket blød indie-pop uden det dog kom op på et niveau, hvor publikum syntes synderligt begejstrede. Loppens indretning med blanding af bar/cafe og koncert sted, betød også en heftig snak fra Ventetiden mellem The Late Parade og Of Montreal kunne syntes lidt lang, men da de gik på, fik den til gengæld gas. Med masser af attitude og Alt I alt en dejlig søndag aften på loppen. En perfekt men sen afslutning på weekenden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce