Connery

Ny Neonode på gaden

Den nye Neonode N1m minder utrolig meget om sin forgænger, N1, dog er der blevet plads til et par forbedringer såsom megapixelkamera

Ny Neonode på gaden
Det mest bemærkelsesværdige med denne nye model fra Neonode er dens megapixelkamera. Kameraet kan tage billeder i en opløsning på 1024x1024, og kan ligeledes optage video samt gengive film i MPEG 1, MPEG 4, WMV formaterne. Ud over dette, så understøtter telefonen nu Triple-band, Internet Explorer, MMS og vibrator, hvilket den gamle Neonode ikke havde. N1m, som denne nye model hedder, understøtter udvidelse af Secure Digital kort på op til 1GB, hvis de indbyggede 64mb ikke skulle være nok. Prisen for en Neonode N1m ligger på omkrig 3300kr, hvis man vælger at købe den inde fra deres officielle hjemmeside, og 3800kr hvis man skal have et 1GB SD kort med i købet.

Jonas Löfgren fra Neonode udtaler, at der er blevet lyttet til det kunderne ønskede at den gamle Neonode skulle indeholde, hvilket de så har integreret i denne nye model. Ligeledes fortæller han, at dem der bestiller en telefon nu, vil kunne forvente at have den indenfor de næste ti dage.

Yderligere informationer om Neonode N1m:

Display

176 x 220 Pixels (Width x Height)

65 535 Colours TFT

Audio

Hifi stereo 48 kHz playback

Vibrator

Audio player (MP3, WAV, WMA)

Hukommelse

Storage: SD Card up to 1 GB

Forbindelse

GSM Triple Band (900 + 1800 + 1900 MHz)

USB 1.1

Størrelse

88 x 52 x 21 (H x W x D)

Vægt

94g

Hvis man skulle være interesseret i at få fingre i denne nye mobil, kan den bestilles online fra Neonode.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce