Connery

Nvidia Ion Platform

Mini computeren over dem alle!

Nvidia Ion Platform
Nvidia har i forbindelse med deres nye chipsæt bygget en mini computer, som jeg absolut må eje!  

Denne lille computer fylder mindre end en femteklasses madkasse, og kræver kun en skærm og et lille USB stik som fungerer som harddisk. 

På trods af den ikke fylder mere end den kan være i hånden og hardwaredelene er meget små. Så har alle tests af dette produkt kun vist fine resultater og derfor tænker jeg: computer i køkkenet, computer på toilettet og computer i bilen!

En computer på toilettet er måske lige overdrevet, men en computer i køkkenet skal bestemt ikke undervurderes. Jeg hader for alt i verden at vaske op, så derfor vil en computer, hvor på jeg kan se film fra et netværksdrev, mens jeg vasker op eller laver mad, være alle pengene værd!

Computeren som Nvidia har bygget for at demonstrere platformens kræfter har:
  • 6 Usb indgange
  • 2 HDMI indgange
  • Ethernet indgang
  • VGA indgang
  • Intel Atom processor
  • Geforce 9400M grafikkort
Selvom den er perfekt at have i et køkken, så kan den bestemt også bruges af den fattige studerende, som lever i en de dejlige studieboliger, hvor toiletkummen er lige ved siden sin dejlige seng og hvor køkkenet bekvemmeligt kan findes på den anden side af sengen. I en af disse boliger ville computeren være yderst brugbar, da den jo absolut ingen plads tager!

Computeren har i test vist, at den sagtens kan vise film i HD kvalitet, så har man ikke brug for en computer ude i køkkenet, så kan man sagtens hænge den bag i TV'et, på den måde har man et  mini mediacenter. Det er fandme smart!

Testen af computeren kan ses her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce