Connery

No Privacy - Crime and Punishment

No Privacy stilles overfor dommeren på Crime and Punishment

No Privacy - Crime and Punishment
Releasedato: 21. maj 2007
Medie: Cd
Lable: Target/ Mad Man Music

En hård men bestemt bas, toner frem fra højtaleren i takt med at stemningen bliver bygget op. Roxanna Albecks sprøde sexede stemme kommer hurtigt til at pryde lydbilledet, men dog uden at stjæle fokus totalt fra bassen.
Blood Over Denmark er deres åbningsnummer, og det er en passende præsentation af et album, der byder på mere end bare syret rock. Skiven byder på svedende rocknumre, og stille drømme. The Shadow, som er gruppens første single fra Crime And Punishment varer 2min og 42sek, men på de minutter leverer de varen, og dét uden at blinke med øjnene en eneste gang. Videoen der er lavet til nummeret er tilmed utroligt flot, hvor man får associationer til Tim Burtons film Corps Bride.
Dead End Day er en helt anden sag, som skal beskrives som stille, smuk og pludselig overvældende. I dette nummer levere guitarist Jan Grünberger - Lützen en flot enkel lyd, som passer perfekt til stemningen og giver nummeret en glød som skal høres og ikke beskrives. Endnu engang fylder Roxannas stemme dens plads, uden at stjæle hele billedet, og tilmed synger hun så klart at man ikke er i tvivl om teksten.
ANNONCE
No Privacy - Crime and Punishment
Nummeret Places I Should Have Been Instead leder i starten over i den elektroniske genre, og også til dels Iggy Pops Nightclubbing, og dog er nummeret ikke en tro kopi af hverken elektronisk musik eller Iggy, da omkvædet er formet i flydende og melodiske toner, der bare skal have lov til at flyde ind i sjælen hvor de sætter deres mærke, og forlader den igen.
Hvis man på dette stage føler at man har hørt nok, og er blevet mættet bør man dog ikke at lukke for musikken, men til gengæld slå hen til nummeret A Flash In The Sky. Hvis man tager noget Pink Floyd og mikser med lidt sort sol, krydrer det på toppen med et stænk Savage Rose, og til sidst tilsætter Roxanna Anne Abecks stemme har man en ret som hedder A Flash In The Sky.
 
Dette er uden tvivl en af forårets mere spændende udgivelser, og fortjener en opmærksomhed og ærlighed, for det er sjældent at vi høre en så krydret skive, med så meget farvespil som Crime And Punishment byder på. Her er noget for stort set alle lyttere og elskere af alternativ eksperimenterende rock, og det i en dosis der er lige til at sluge, og skivens 48min er hverken for meget eller for lidt af denne eksotiske cocktail.

Se deres video her.

Trackliste:

 01:
Blood Over Denmark
 02:The Shadow
 03:Tripping Over
 04: The Tree
 05: Dead End Day
 06: Everybody Knows
 07: I Fall
 08: Places I Should Have Been Instead
 09: Flash
 10: Flash In The Sky
 11: Steal My Heart
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce