Connery

Nintendo Revolution annonceret

Hæderkronede Nintendo går med i kampen og annoncerer deres Revolution konsol.

I disse dage går det hurtigt. Først annoncerede Microsoft deres Xbox 360, som vi dækkede for få dage siden, så tog Sony fat og annoncerede Playstation 3, og nu har Nintendo kastet sig ind i kampen, og annoncerer deres kommende konsol: Revolution.

Revolution kan henvise til både en stor omvæltning eller en omdrejning. Hvad det er der er på spil her vides ikke med sikkerhed, men Nintendo har nok med vilje gået efter dobbeltbetydningen.
ANNONCE
Nintendo Revolution annonceret
Konsollen bliver ganske lille af størrelse. Ikke mere end hvad der svarer til tre covers til DVD oven på hinanden vil den fylde, og den bliver dermed den mindste af næste generations konsoller.

Systemet får 512 MB intern flash hukommelse til lagring, to USB porte, trådløst netværk, trådløse controllere, processor fra IBM og grafikkort fra ATI. Dens lagring kan udvides med SD hukommelseskort. Egentlige produktdetaljer mangler endnu, men konsollens lille størrelse taget i betragtning, må det forventes, at det ikke bliver helt så hurtigt som Xbox 360 og Playstation 3. Nintendo Revolution får som de to andre også online-mulighed i sine spil.

Nintendo satser ikke kun på ny teknologi, men inddrager nostalgi i produktet. Det bliver ikke alene muligt at køre Gamecube spil på den; er man online, vil man kunne downloade en lang række spil til de ældre Nintendo 64, Super Nintendo og Nintendo 8 bit konsoller og spille disse. Det er 20 års spilhistorie, der potentielt bliver adgang til.
ANNONCE
Nintendo Revolution annonceret
Spillene

Detaljer er endnu ikke frigivet, men kender man Nintendo ret, så satses der hårdt på de klassiske Nintendo-titler. Det er eksempelvis Zelda, Mario, Metroid Prime og F-Zero. Nintendo forbindes af mange også med børnespil, og det er da også et marked Nintendo har haft godt fat i hidtil. De forbindes også med underholdende spil, så de kan sikkert godt holde fast i en stor gruppe af fans.

Det usikre

Mange detaljer mangler tydeligvis endnu, og Nintendo har hverken udmeldt pris eller lanceringsdato. Det nærmeste vi kommer er engang i 2006, så det bliver sikkert ret tæt på de andre store konsollers lancering.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce