Connery

Nerd-o-rama

En side for rigtige drengerøve.

Nerd-o-rama
Nerd-o-rama har alt for en rigtig drengerøv: seje t-shirts, gadgets, computersager, cd'er m.m.

Er du nørd, så bør du allerede kende denne side, hvis ikke så er det på tide. Nerd-o-rama er en forretning lavet af nørder til nørder.

Idéen til Nerd-o-rama opstod pga. de høje priser ved at skulle købe ting fra udlandet. Der skulle betales told og det var ikke altid rimelige priser man fik tingene til sidst. Derfor mente folkene bag, at Danmark også måtte have en butik for nørder og store legebørn, hvor produkterne blev solgt til rimelige priser.

Deres mål er at få så mange forskellige, sjove og skøre ting ind i butikken som muligt og jo mere nørdet des bedre.

Her er et sjovt lille udvalg af hvad du kan finde på siden:
ANNONCE
Nerd-o-rama
Er du en sand James Bond, så er dette helt klart et must have. Dette kamera er skjult i en zippolighter, så igen bemærker det, hvis du tager et par billeder af nogle lækre piger i byen. For ikke at blive afsløret, må man håbe, at pigerne ikke bliver alt for begejstret for din lighter og spørger om de ikke må låne den til at tænde deres cigaret.

Kameraet kan tage 150 billeder i størrelsen 640x480 eller 310 billeder i størrelsen 320x240. Man behøver ikke at tænde for kameraet, for det klare det helt automatisk og ud over de billeder man kan tage i smug, kan man også sætte kameraet til at tage billeder med jævne mellemrum af fx en blomst der springer ud eller af aftens lagengymnastik.
ANNONCE
Nerd-o-rama
Her er en af de ting jeg godt kunne bruge. Har du tit ønsket dig at være en flue på væggen i en speciel samtale? Det kunne være, at der blev sladret om chefen, kollegaen eller måske endda nogle, der var igang med at bagtale dig. Her har du så chancen. Med Ear Spy kan du høre, hvad folk siger op til 25 meter væk og hvem regner med, at du kan høre noget, hvis du står så langt væk? Ear Spy passer lige ind i øret som en normal høretelefon og så kan du ellers høre hvad der sker omkring dig.
ANNONCE
Nerd-o-rama
Savner du de gode gamle Namco classics spil, som du som barn stod og spillede på maskiner for alle dine lommepenge, så har du muligheden for at genopleve de gamle spil.

Jeg har selv prøvet denne boks, som indeholder spillene Pacman, Galaxian, Dig Dug, Bosconian og Rally-X og der blev virkelig konkurreret i de gamle spil. Dem, jeg spillede med, var vokset op med spillene på den lokale bar/grill og der var virkelig julelys i deres øjne, da det hele gik i barndom igen. Namco Classics skal bare tilsluttes fjernsynet og bruger 4 AA batterier, når det er klaret er der mange spilletimer og kampe mod vennerne i vente. Namco Classics er især oplagt til opvarmning inden man går i byen.

Kig forbi Nerd-o-rama for mere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce