Connery

Need For Speed Underground 2

Så er det 2'eren endelig kommet... Fire up your ENGINES!

Need For Speed Underground 2
I 2003 Udgav EA Games hvad der efter min mening var det hidtil bedste bilspil nogensinde, og nu har de sgu gjort det igen. Med efterfølgeren til Need For Speed Underground, som de så opfindsom har kaldt Underground 2, sætter EA Games endnu engang standarden højt for konkurrenterne, og det allerede inden nogen har levet op til forgængeren. Endelig er det udkommet, og vi har selvfølgelig testet det!

NFSU1 var revolutionerende, da det med dets gode sans for hvad der hittede i bilverdenen og tuner-miljøet, formåede at bruge populariteten fra "The Fast And The Furious" til at gøre deres eget spil endnu mere populært.

Allerede dengang var de med helt fremme hvad angår styling, tuning og hvilke discipliner der var populære, og denne gang er ikke anderledes. NFSU2 er meget lig dets forgænger, men alligevel så langt fra.

Der er sket mange og store forbedringer. Der er blandt andet kommet langt flere biler(deriblandt SUV"s), mange flere styling- og tuningssmuligheder og en helt ny brugerflade.

Hvor man før gik fra trin til trin, kører man nu rundt i byen, og så kører der beskeder ind på ens bilcomputer, såkaldte SMS"er.

Historien i spillet bygger videre på historien fra det forrige, og som i "Too Fast Too Furious" er hovedpersonen kommet til en ny by. Spillet indledes med, at man er kongen i den by man er fra, da Eddie, ens værste rival, blænder en, imens man er i høj fart og trasher din bil. Sur røv, og nu sender Samantha dig til Bayview, hvor hun hooker dig op med hendes veninde Rachel, der spilles af ingen ringere end en gudinde, nemlig Brooke Burke. Rachel overtager hermed Samantha"s rolle i det tidligere spil, og vejleder dig og giver dig gode råd med på vejen(e).
ANNONCE
Need For Speed Underground 2
Spillet er også blevet langt mere detaljeret, og man har nu mulighed for at få sin dyt på rullefelt(!). Her kan du teste den, og modificere dit tun til den type ræs du skal køre næste gang. Dette kan enten gøres manuelt, som nok er mest for den øvede med forstand på tingene, og så kan det gøres automatisk, hvor du blot vælger hvilken type løb den sættes op til, og så ordner de det for dig.

Blandt nye biler kan nævnes Cadillac Escalade, Pontiac GTO og den nok mest anderledes tilføjelse, er en gammel Toyota Corolla GT Twin-cam 16 ventilers fra "87, mage til den ombyggede to-motors version, der huserede på DHB (Danmarks Hurtigste Bil red.)sidste år. Et særsyn blandt alle de ellers rigtig lækre slæder i spillet, men den skulle efter sigende være blevet intet mindre end kult i tuner-miljøet øvre i Østen og i USA, så selvfølgelig er den også med her.

EA Games har med Need For Speed Serien altid ligget i toppen af genren, men med den oprindelige Underground lagde de sig for alvor i spidsen, og med denne efterfølger har de formået at gøre det bedste endnu bedre.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce