Connery

Naturally7 - Ready II Fly

Acapella trioen fra New York er klar med fantastisk nyt album.

4 ud af 6 stjerner
Naturally7 - Ready II Fly
Når man hører Naturally7 kommer man uværgerligt til at tænke på BoysIIMen og lignende gammel a capella-musik. Albummet Ready II Fly kunne faktisk godt have været en dobbelt cd, for det indeholder ikke færre end 18 tracks. Men det er bestemt ikke det eneste som er absolut enestående ved dette album, for hold fast; der er intet instrument overhovedet på et eneste af numrene. Sagde nogen a capella?

Første gang jeg hørte albummet med de syv fyre fra Nashville, tænkte jeg "wauw hvor fedt er bare det her R&B album", det har soul og fører mig hjem til de gode motown-dage med Marvin Gaye og alle de andre. men det var kun indtil jeg satte mig ned tog coveret i hånden og ville tjekke hvilke musikere der havde været med. Der var slet ikke en eneste. Samtlige toner du hører i albummet er udelukkende lavet af dem selv. Jeg må indrømme at jeg sjældent har hørt noget lignende og selv om jeg har hørt en del utrolige beatboxere overgik det her min fantasi.

Covernummeret af Phil Collins' Feel It (in the air tonight) er den absolut bedste coverversion jeg endnu har hørt af dette nummer. Og når du tror at nu kan det bare ikke blive bedre så har du stadig ikke hørt deres version af Ain't no mountain high enough. Ready II Fly er et de albums som man en sjælden gang imellem støder på og som bare ikke indeholdet et eneste nummer som ikke er smaddergodt. Selvom jeg nu har hørt albummet et utal af gange, syndes jeg alligevel når jeg sætter det på igen at det er helt nyt og jeg hører toner jeg ikke før havde lagt mærke til. Derfor får det helt klart et sekstal af mig.
ANNONCE
Naturally7 - Ready II Fly
Til dem som kender en smule til tysk musik og kender Sarah Conner kan jeg fortælle at det var Naturally7, som sang med hende på nummeret Music is the key.

Hjemmeside for Naturally7

Tracklisting:
01. Can ya feel it?
02. Open your eyes
03. Feel it (in the air tonight)
04. Harder than that
05. How could it be?
06. Forever for you
07. Cool
08. Never
09. I can't doo dat
10. 4Life
11. Tradition
12. Fly baby
13. Let it rain
14. What I'm looking for (ain't no mountain)
15. New York
16. Comfort you
17. Close2me
18. True friends (and family)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce