Connery

Nannaband på Fabriken til Puls

Nannaband gav den gas på Fabriken i Århus til Puls Festival. Der var en ganske særlig stemning i lokalet og bandet formåede at gøre koncerten til en positiv helhedsoplevelse. Desværre formåede de ikke at få publikum med helt op under loftet.

2 ud af 6 stjerner
Nannaband på Fabriken til Puls
Nannaband består af forsanger Nanna, trommeslager Kasper, guitarist Jeppe, bassist Janus og Jeppe samt Fatboy crew på henholdsvis keys og scratch. De karakteriserer selv deres musik som Rockin' R'n'B funk, hvilket må siges at være godt dækkende.
 
Man kunne finde dem til Pulsfestival i Århus, efter mørket var faldet på og der for alvor kom gang i fadølsanlæggene rundt om i byen. De spillede på Fabriken, hvor de var indhyllet i et orange lys, der ledte tankerne hen på sommer og sol. Dette førstehåndsindtryk viste sig at blive bekræftet gennem deres koncert, der med udvalgte ord kan betegnes som en positiv koncert, en glad koncert, en energifyldt koncert, men også en karakteristisk og identitetsfyldt koncert. De skilte sig nemlig ud på flere niveauer. Midt i den glade, sommeragtige og positive sfære af musikudtryk og stemninger stod Nanna B. med sin karakteristiske og meget vellydende stemme og gav det hele et modstridende melankolsk præg. Hendes stemme har noget i sig, der flere gange giver stemningen i musikudtrykket en kontrastfyldthed. Det gør, at helhedsindtrykket af deres musik ikke bliver for positiv, glad og naiv, men derimod får et sørgmodigt og melankolsk præg.
 
Under koncerten gav de udtryk for et bredt spekter af potentiale. Både musikalsk og scenemæssigt. Scenemæssigt kan de skifte mellem det energiske og rockede til det mere følelsesbetonede og tilbagelænede udtryk. Nogle gange får man lyst til at bevæge sig til deres musik, men for det meste giver den funky attitude, som deres musik har, lytteren lyst til at læne sig tilbage og blive opslugt af sommervarmen og glade dage.
 
Man kunne let forestille sig, at Nannaband ville blive mere set i fremtiden, for de har noget originalt i sig, og de tænker kreativt på en forholdsvis ny måde. De mangler dog noget, der kan overbevise os om, at de virkelig har potentiale. Men kunne de skrive et par numre, der ville falde inden for deres stil og samtidig indeholde radiopotentiale, ja så kunne vi hurtigt få ste mere til dem. Deres musik på MySpace og også live er særdeles vellydende, og så er det også godt, at de kan give den gas på scenen.
 
http://myspace.com/nannaband
 
Anmeldelse af Rasmus Hedegård og Karsten Lausch
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce