Connery

Nærvær, natur og gastronomi i særklasse

Der er kælet for de mindste detaljer, som du har masser af tid til at nyde

Annonce

Forlad overhalingsbanen, og tilbring et roligt øjeblik over et prægtigt måltid mad hos Sinatur Hotel & Konference. Her går man ikke på kompromis med noget – hverken tid eller kvalitet – og netop derfor er der kælet for de mindste detaljer, som du har masser af tid til at nyde. Samtidig samler det grønne formål detaljerne i en kvalitetsrig fusion, der med god samvittighed forkæler både smags- og synssansen.

Råvarerne på dørtrinet

De fleste har en forkærlighed for den nostalgiske tanke om hjertevarm, hjemmelavet mad lavet fra bunden. Det har Sinaturs seks hoteller også. For lige præcis dén tanke ligger til grund for gastronomien på de enkelte hoteller, der hver især laver nordisk mad fra bunden. Samtidig har alle seks restauranter et skarpt fokus på bæredygtighed - et fokus, der har givet dem Det Økologiske Spisemærke i sølv, da størstedelen af maden er økologisk og fra lokale leverandører. Derfor kan man roligt sige, at maden på Sinaturs seks hoteller er noget ganske unikt.

Alle måltider, som dampende bliver serveret på hotellernes smukke restauranter, er lavet på kvalitetsråvarer fra de frodige og næringsrige omgivelser. Restauranterne omfavner nemlig de jyske, fynske og sjællandske spisekamre og henter friske, opgravede kartofler på gården længere nede ad vejen, plukker krydderurter i den grønne ådal og får økologisk pålæg hos det lille lokale slagteri. Derfor kan du altid opleve lokalområdet på tallerkenen, når du besøger en af Sinaturs hoteller. Her dikterer omgivelserne og årstiderne menukortet, så de mange forskellige og friske råvarer kæmper om din opmærksomhed.

De lokale leverandører

De uspolerede, naturlige omgivelser gør det oplagt for de seks hoteller og restauranter at gøre brug af de naturlige spisekamre og lokale producenter. Og medarbejderne er da også på fornavn med de lokale leverandører, som gør en dyd ud af at avle egnenes bedste produkter. Derfor er de lokale råvarer alt andet end kedelige, og de få eksotiske importvarer, som kaffe og citrusfrugter, har meget at leve op til, når de friske, stedlige produkter er fra absolut øverste hylde. 

Kendskabet til både bønderne, slagterne, avlerne og deres produkter giver gastronomien på Sinatur et nærvær, som man ikke finder mange steder. Skovens friske svampe, gårdens sunde kvæg og havens søde bær er naturlige faktorer, som er med til at sætte restauranterne i et unikt og hjertevarmt lys.

Den bæredygtig tanke

Den grønne bæredygtighed er sat som en overlægger, for alt hvad hotelkæden foretager sig. Derfor er dét at handle lokalt en hjertesag for køkkenet, dét at bekæmpe CO2-spild en passion for lederne og dét at respektere naturen en selvfølgelighed for hele personalet. Bæredygtighedstanken er derfor på ingen måde tomme ord – men i stedet dét, som grundlæggende driver hotelkæden i det daglige. Medarbejderne brænder for at vise gæsterne, at de danske omgivelser indeholder muligheder i verdensklasse, og ved at bruge gamle, velkendte metoder skaber restauranterne nye smage og uforglemmelige oplevelser.

Det ydre omslag

De unikke, gastronomiske indtryk findes i rammerne fra den danske natur: Blandt bakkede dale, grønne bøgetræer og gyldne strande ligger de seks enestående hoteller og deres restauranter. De kulinariske ambitioner har derfor noget at leve op til – men med det tårnhøje ambitionsniveau, som køkkenpersonalet ligger for dagen, er maden bestemt omgivelserne værdige. Man kan ikke andet end at blive påvirket af det fantastiske landskab, og netop derfor er den bæredygtige gastronomi en smagfuld pendant til den natur, som restauranterne, personalet og gæsterne befinder sig i.

Så hvis du vil være sikret en enestående oplevelse, fyldt med gastronomiske, naturlige forhold og i første parket til den danske natur, så ring og bestil bord allerede i dag. Hos Sinatur Hotel & Konference er du nemlig garanteret et indblik i lokale smage og historier i særklasse – på naturens egne præmisser.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce