Connery

MTV EMA 2006 - Rådhuspladsen

Så store forventninger, så lidt indfriet!

Jeg følte mig privilegeret. Jeg følte mig udvalgt. Jeg skulle til MTV Europe Music Awards 2006!

MTV EMA 2006 - Rådhuspladsen
I hektiske 24 timer fik jeg det ene øjeblik at vide, at jeg havde fået billetter, det næste øjeblik det modsatte. Kl. 17.30 torsdag (en halv time før dørene gik op) blev det slået fast, at Neua havde fået slået kløerne i to billetter til showet på Rådhuspladsen, som han gavmildt donerede til mig i DotGEILs tjeneste.

Jeg hankede op i kæresten, eller også var det omvendt, og vi begav os mod Rådhuspladsen. Jeg havde bevæget mig udenfor tidligere på dagen, så jeg var bevidst om dalende temperaturer, alligevel var der ikke rigtig noget, der kunne have forberedt os på, at det var koldt!

Da vi ankom, kunne vi se, at mængden af billetter naturligvis ikke havde stået mål med efterspørgslen. Overraskelsen kom i, at der faktisk ikke var specielt mange mennesker derinde. Bevares, man havde da klynger af småfulde teenagepiger med en Prince Light i hånden, der mente, at de altså aldrig havde oplevet noget så "totalt oppern", men ellers var folk rimeligt rolige og afdæmpede. Indtil kameraet blev sat på.

For når Justin Timberlake fra Bellacenteret stillede om til Kelis på Rådhuspladsen, så skulle det pludselig være den VILDESTE fest, og faktisk så virkede det mest af alt komisk. For folk frøs. Jeg frøs. Skal jeg være ærlig, så skuffede arrangementet mig mildest talt. Mængden af ventetid var enorm, hvor man bare kunne se med misundelige øjne op på storskærmen til det varme og stjernespækkede show i Bellacenteret.

Jeg ville have taget nogle billeder, men af en eller anden mærkelig grund valgte mit fuldtopladede kamera at sige "battery depleted", men måske frøs det bare så meget, at det ikke ville stikke linsen frem.

Med det sagt så var det en fed fornemmelse af stå på Rådhuspladsen til koncert, for det sker sgu sjældent, at hele det centrale København omkring rådhuset bliver spærret af, så man kan spankulere rundt. Alligevel savnede jeg lidt mere oppyntning (uden at det skal lyde bøsset) fra MTVs side. Der var en scene og en ølbod, og det var det!

Musikken var udmærket uden at være prangende. The Killers spillede ikke engang "Somebody Told Me", som ellers er undertegnedes yndlingsnummer. Temperaturen steg dog en anelse, da Snoop gik på i hans store hvide pelsfrakke. Da Pharrell sluttede sig til for at synge "Beautiful", så så det på et tidspunkt ud som om, at en fest var under opsejling. Men så sluttede det hele promte, og folk blev sluset ud.

MTV Europe Music Awards 2006 var slut. Hvis det skal beskrives med ét ord? Skuffende. Er sikker på, at folk har haft det sjovt i Bellacenteret, men magen til tamt og begivenhedsløst show på fantastiske Rådhuspladsen, skal man lede længe efter.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce