Connery

Mød stjernerne fra adventure-programmet CAR VS. WILD

 Mød stjernerne fra adventure-programmet  CAR VS. WILD
Discovery Channel byder velkommen til årets fedeste drengerøvs event på Høvelte Kaserne. Dansk Landrover Klub, militærbiler og amerikanske superstjerner danner rammen om et underholdende arrangement. 

Torsdag den 26. september kl. 16.00
På Høvelte Kaserne, Høveltevej 117, 3460 Birkerød
 
Bill Wu og Gary Humphrey har efter en succesfuld første sæson af deres program ’One car too far’ taget deres elskede jeep Ruby med på nye prøvelser i programmet ’Car vs. Wild’ i Mexico, hvor alle teknikker bliver taget i brug for at fuldføre deres mission gennem jungle, vulkanområder og ørken.
Eksklusivt kommer den tidligere Navy Seal-soldat, Gary, og bil-guruen, Bill, til Danmark for at hilse på deres fans, og snakke med pressen.
 
Se en trailer for ”Car vs Wild” her:
 
Sådan kommer eventet til at foregå Dansk Landrover Klub kommer med 8 biler og giver den gas i det mudrede og utrolig kuperede terræn ved ’Uglerne’ på Høvelte Kaserne. Der er en gåtur på 10 minutter fra Kasernen og ned til området. Endvidere stiller militæret med en GP militær jeep og det vil være muligt at få en autograf fra Bill & Gary, samt noget at drikke.

Har du et spørgsmål?
Vi giver jer læsere mulighed for at stille et spørgsmål til stjernerne fra programmet! Svarene bliver uploadet få dage efter eventet - smid jeres spørgsmål som en kommentar under artiklen, så sender vi dem videre.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce