Connery

Misundelighed

Man er i byen og har (igen) ikke scoret. Men kammeraten har (igen)! Misundelighed er en grim ting...

Med chance for at blive kaldt en whiner og blive æresmedlem i WWW, så vil jeg nu alligevel begive mig ud i at beskrive min misundelighed overfor drenge, der bare scorer flere damer end godt er for dem!
Misundelighed
Om du har en ven, bare kender en eller måske bare har set det foregå, så er der ikke noget så irriterende som folk, der scorer HELE tiden. Eller rettere sagt drenge, der kan score hele tiden. For som vi alle ved kan næsten alle piger altid score så meget de vil. Det er mandens fuldstændige mangel på moral og smag (efter en kasse øl), der gør at selv Connie, der lugter af løg og har hængepatter til anklerne kan "score".

Jeg har en kammerat, som bare scorer hele tiden. Og nu snakker vi ikke bare fredag og lørdag. Det er mange om ugen. Nu tænker du sikkert, at den type har du mødt, men at de plejer bare at have det hele i munden. Som regel scorer de ikke en skid men praler bare med det alligevel!

Det var min umiddelbare tanke, da han fortalte om sine erobringer. Du har ikke en skid at have det i! Men så så jeg det ske. Forskellige damer på armen i løbet af ugen og så i week-enden blev der som minimum scoret 2 tøser. En anden unavngiven skribent herinde har også set det ske, så det er ikke bare febervildelser jeg lukker ud mine damer og herrer!

Nu vil jeg ikke betegne mig selv som misundelig, men der er sgu en grænse for hvad jeg vil finde mig i. Derfor begyndte jeg at analysere og finde forskellene på os.

Indrømmelse: Jeg ser ikke ligeså godt ud og er ikke ligeså veltrænet. CHOK!

Men den virkelig store forskel på ham og jeg (og så mange andre mænd) er: Han er fuldstændig kold hvis han får et afslag. Det er bare videre til næste for der er nok én der skal bide på.

Derudover er han god til at danse. Og det er sgu noget der går lige i trusserne på pigerne. De står nærmest i kø. Min plan har så været at holde mig i nærheden og så gå efter dem som falder fra. Som en gedde der går efter det syge og svage bytte! HAPS!!!

Og så er der selvfølgelig udseende. De fleste kvinder siger, at de tænder på humor og charme. Hvis det var rigtigt ville jeg fandme have et harem, så det giver jeg ikke 5 potter pis for. Hvorfor indrømmer piger ikke bare at det er udseendet der tæller?

Nå men det var nok galde fra min side... Jeg tager mig da bare sammen og begynder at tage alle piger på røven og kalde dem ludere. Hende, der ikke stikker mig en flad, bliver så min næste kæreste!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce