Connery

Michael Jackson frikendt

Michael Jackson er blevet frikendt i samtlige anklagepunkter.

Michael Jackson er blevet frikendt i samtlige anklagepunkter i sagen om sexuel udnyttelse og beruselse af mindreårige.
Michael Jackson frikendt
Anklagepunkterne lød som følger:

  • Punkt 1-4: Seksuel mishandling af mindreårige. Anklagen lyder på fire tilfælde af usædelige handlinger af unge drenge under 14 år i perioden fra den 20. februar til den 12. marts 2003.

  • Punkt 5: Forsøg på seksuel mishandling af mindreårig. Anklagen lyder på, at Jackson har opfordret en dreng til at berøre hans nøgne kønsorganer. Drengen siger selv, at han nægtede.

  • Punkt 6-9: Udskænkning af alkohol til en mindreårig med det formål at drengen skulle udsættes for seksuel mishandling. Drengen skal ved flere lejligheder have drukket vin, vodka, tequila og bourbon.

  • Punkt 10: Sammensværgelse for at bortføre en mindreårig, ulovlig tilbageholdelse og afpresning. Anklagen lyder på, at Jackson har tilbageholdt en dreng og hans mor, så de kunne medvirke i en video til forsvar for ham.

    Det tog mere end 14 ugers retssag og syv dages intensiv votering blev juryen i Michael Jacksons sag om pædofili enig mandag aften ca. kl. 22.30.

    Da nyheden nåede popstjernen begav han sig med det samme fra sin ranch Neverland til retssalen i Santa Maria sammen med sin nærmeste familie, hvor dommen faldt ca. 23.15 dansk tid.

    Michael Jackson blev frifundet i alle ti anklagepunkter og kunne derefter forlade retssalen som en fri mand til stor jubel for de tilstedeværende fans, der i flere dage havde belejret retssalen.

    Sagen har dermed endelig nået til sin endestation, med mindre dommen ankes af anklageren.

    Læs alt Michal Jackson relateret stof på Connery.dk lige her!

    Vi vender selvfølgeligt tilbage, såfremt der skulle ske nyt i sagen!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce