Connery

Meningen med livet - Del 3

Lidt mere fundering, selvudfoldelse og eksponering af tanker vedrørende meningen med livet.

Jeg fik engang at vide, at hvis man blot kan se et snært af fremtiden i sin kæreste, såsom børn, hus, bil og vovhund og samtidig smile og have en god fornemmelse i maven, så er hun den rette!

Jeg har længe studset over hvorledes jeg skulle få færdiggjort min lille artikelserie om meningen med livet. Siden sidst har jeg fløjet lidt hvileløst rundt. Ikke haft noget fast holdepunkt og bare levet for at, tja, leve. De 2 første artikler (se links i bunden) omhandlede den modgang livet i den grad havde givet mig, samt
ANNONCE
Meningen med livet  - Del 3
Jeg har endelig fundet mig en sød pige, der har den utrolige evne, at hun kan holde mig på måtten og den rene sti. Hun er sød, smuk, lækker, dejlig, fantastisk, sjov osv. osv. Det samme vi alle siger om vores fantastiske damer.

Men nu er heldet således, at det aldrig har tilsmilet mig i længere tid af gangen. Hun har taget imod et tilbud om at arbejde i udlandet i 7 måneder, hvor hjemrejse undervejs ej forekommer. Det er fandens lang tid at skulle undvære en man elsker så uendelig højt, (og ja ordet er elsker, tro det eller ej). Så her står man ved et kryds i livet. Hvilken vej skal man vælge? Højre eller venstre? Højre og blive, holde det ud og leve med afstanden, eller venstre og sige fra, for at vælge nye græsgange? Her er jeg så utvivlsom tilhænger af højre! Og netop som disse ord bliver nedfældet, sidder undertegnede nede ved sin kærlighed på ferie. Dette er en kvinde der har forstået at vende mit liv til en positiv ting og ikke blot noget der skal overstås. Sidste år var et lorteår for mit vedkommende, hvilket ved en kort gennemlæsning af mine to tidlige artikler i serien, kan anes en kende. Dette humør er slet ikke at finde længere.

Nu sidder du sikkert og siger, det er fandens så meget han snakker om den skide kæreste!!! Men det er fordi undertegnede har opdaget den sande mening med livet. Kærlighed, og rigeligt af den. Find én du elsker og hold dig til denne.

Efter at blive omvendt, næsten som til en anden religion, har jeg måtte æde mange af mine ord, hvilke jeg igennem tiden har fyret af til mine kammerater, der har brugt hvert sekund på deres piger. Men indtil man finder den perfekte for en selv, forstår man ikke denne afhængighed af at bruge mere end 24 timer i døgnet på hende eller ham. Det er en helt speciel fornemmelse samt livsnydelse, der opstår i en. En alle bør nyde, men for få under sig. Alt for mange lader sig nøjes med det de kan få. Det er forkert. Det handler om at finde den person, der kan give dig den kildende fornemmelse i maven og lysten til at leve for en andens skyld. Det er en klar opfordring til dem der ikke har det således. Så er det krafteddermaeme ud og lede!!! Når man hviler i sig selv, nyder tilværelsen i fulde drag og intet andet ønsker end intimiteten og nærheden fra denne eneste person i ens liv, der kan vende alt negativt til positivt ved den blotte tilstedeværelse.

Når man får lyst til at leve i tusind år såvel som 1 time, hvis man blot kan tilbringe dem med hende som sin eneste ene. Så er man på rette vej. Det er langtfra som i alle de romantiske film vi får smidt i hovedet. Dem kan man under ingen omstændigheder tage for gode varer. Nej, den ægte vare ligger i virkeligheden. Udforsk, åbn dig, tag chancen og grib hvad der nu end falder i netop din smag. Man må yde for at nyde.

Den er lutter rosenrød denne artikel og det må i tage jer af. Intet kan få mig ned fra den piedestal kærligheden har sat mig op på. Alt jeg vil sige er, at følelsen af at blive elsket til fulde, elske en anden af hele hjertet og når man ikke kan leve uden denne person, så har man fundet meningen med livet. Derfor også den ændrede titel på denne artikel i forhold til de 2 foregående.

Hvad er meningen med livet?

Hvad er meningen med livet? Del 2
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce