Connery

Maroon 5 -Songs About Jane-

Stærke sange, et utrolig velspillende band & en kraftig vokal i front = en noget nær perfekt pop plade.

Maroon 5 -Songs About Jane-
Via mit virke som musiker/producer hører jeg RIGTIG meget musik og sjældent har jeg hørt en plade der formår at løfte mit humør og sprede generel bred glæde.

Min skønne kæreste som efter min bedste overbevisning tit og ofte vælger at hade lige netop den plade jeg nu syntes er ugens hit måtte denne gang bøje sig i støvet, Maroon 5 vinder sgu selv hos svigermor !!??

Ja efter den slags tunge argumenter burde en videre anmeldelse egentlig være 100% unødvendig, men for en god ordens skyld.....

Du har muligvis hørt "This Love" eller "Harder To Breathe", og hvis de 2 funky og super poppede sange på den fede måde fangede dig, så køb du bare et eksemplar af Maroon 5 "Songs about jane" for pladen er spækket med sange af den kaliber.
ANNONCE
Maroon 5 -Songs About Jane-
Der er med let hånd blevet spredt wah-wah guitarer, hammond orgel, 70"er trommer og hvad vi har ud over det hele. Kritikerne vil måske sige at pladen er "for" produceret men jeg er dybt uenig. Det her er vellyd !

Ikke mindst gode melodier leveret af en sanger, Adam Levine, der med sin karakteristiske stemme leverer funk, ballader og uptempo pop.

Om det her band har brugt 10 år på
Jeg bøjer mig i støvet mens kæreste sætter den der "this love" på for 24 gang.......Lækker plade.....suk..
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce