Connery

Mandehørmsløb 2012

Smerte er bare svaghed der forlader kroppen!

Mandehørmsløb 2012
Det er lidt over middag og solen skinner ved Nørresundby Idrætscenter. Der er ikke længe til at Mandehørmsløbet 2012, Aalborg-delen går igang. Det havde regnet en del dagene op til, men folk er i ekstra godt humør, da de kan se frem til en løbetur med solen godt igang.
Ved velkomsttalen proklamerer hr. militærmand, at løberne skal huske: Smerte er bare svaghed, der forlader kroppen!
ANNONCE
Mandehørmsløb 2012
Jeg har forvildet mig op til Mandehørmsløbet fordi et par af mine kammerater skal løbe turen - undertegnede takker pænt nej til at betale penge for at løbe.
Mandehørmsløbet løber af stablen i år for 3. gang, og er et 12 km løb med forhindringer af forskellig slags.

Stemningen var altså høj lige fra starten af og folk knoklede igennem for at gennemføre løbet. 

Løbet starter som sagt ved Nørresundby Idrætscenter og får deltagerne ud og vende i det militære træningsområde ude ved Hvorup, hvor der er masser af mudder, vand og dejligt kuperet terræn.
ANNONCE
Kvinder i ringen! - Mandehørmsløb 2012 Kvinder i ringen!
Løbet bød på koldt vand, mudder, ting man skulle kravle over, ting man skulle kravle under, piske, mudder, mænd i udklædning.. og mudder.

Efter gennemført løb blev deltagere inviteret på wellness med diverse tilbud inde i svømmehallen, hvorefter den stod på stor oktoberfest, med spisning, øl, kvindeboksning, præmier og Frank Hvam.

Løbet er desværre total udsolgt på nuværende tidspunkt, men hvis du holder øje med facebooksiden, burde det måske være muligt at finde en afbudsbillet i henholdsvis Fredensborg og Århus, nu på lørdag.

Hvis nogle af jer læsere har været ude for at prøve kræfter med ruten, vil vi hellere end gerne høre hvordan jeres bentøj har det her i dagene efter.
ANNONCE
Hvor: Odense, Aalborg, Aabenraa, Fredensborg og Århus.
Hvornår: 6. oktober og 13. oktober
Hvem: Mænd i alle aldre og afskygninger.
Hvorfor: Mudder og Øl!
Pris: 465,- kr.
Mere info: http://www.mandehorm.dk/ og http://www.facebook.com/mandehorm
Del

Seneste nyt

Annonce