Connery

Magnum-is [Ugens Test]

Vi har smagt på forskellige ispinde fra det velkendte Magnum-univers og fundet frem til en testvinder.

Magnum-is [Ugens Test]
Magnum har været på markedet længe, og der er sket en kæmpe udvikling i is-universet siden pioneren sprang frem på markedet i 1987. Vi har kigget nærmere på alt fra de første skud på stammen til de lidt nyere variationer, og fundet frem til en testvinder. (Red: Vi kan også godt lide Eva Longoria!)

Se med i artiklen, og fortæl os din favorit!
ANNONCE
Magnum-is [Ugens Test]
Magnum Classic
Den originale ispind var i første omgang en kæmpe succes, men med de efterfølgende varianter på markedet skubbede de hurtigt pioneren bag lyset. Isen er velsmagende med et snært af vanilje, mens den bløde mælkechokolade giver et lækkert bid. Smagen fejler ingenting, men som sagt er ispinden med tiden blevet kedelig, ensformig og for enkel.

Karakter: 3 ud af 6
ANNONCE
Magnum-is [Ugens Test]
Magnum Hvid
Ved denne ispind finder vi ikke vitterlig meget variation fra originalen, andet at overtrækket er med en fyldig og rund smag af hvid chokolade. Dette er selvfølgelig en smagssag, men undertegnede har altid haft en kærlighed til det bløde, hvide overtræk, som fremhæver vaniljesmagen endnu mere. Men kernen er stadig meget kedelig og ikke specielt velsmagende i længden, da man blot føler, at man spiser noget, der smager af det samme hele tiden.

Karakter: 3 ud af 6
ANNONCE
Magnum-is [Ugens Test]
Magnum Infinity
Her har vi taget skridtet videre fra originalen med en lille twist af mørk chokolade, kakaopræget vaniljesmag og ikke mindst en lækker omgang blød karamel. Det giver en langt større dybde i smagen, og kombinationen af mørk overtræk samt en fyldig kerne giver forbrugeren et lille hint om, at Magnum har mange muligheder for at pirre smagsløgene.

Karakter: 4 ud af 6
ANNONCE
Magnum-is [Ugens Test]
Magnum Mandel
Denne umiskendelige klassiker er uden tvivl et af de bedste tiltag i tidens løb – det er igen blot et spørgsmål og en ændring i overtrækket, men tilføjelsen af de små, knasende stykker mandel gør simpelthen underværker. Problemet er bare, at man oftest fristes til at gnave overfladen af med det samme, hvilket blot efterlader en lidt kedelig omgang vaniljeis tilovers. Formår man at holde sig i skindet, er hele ispinden en kæmpe fornøjelse.

Karakter: 5 ud af 6
ANNONCE
Magnum-is [Ugens Test]
Magnum Temptation
Udover en forførende Eva Longoria som satte sine fyldige læber omkring denne flotte pind-is(ahem) i reklamerne, smagte den faktisk også ret så godt. Den har et ekstra tykt lag fyldig chokolade og en kerne af smidig karamel som er blandet sammen med små, ristede mandler. I starten af lanceringsperioden var isen spækket med hele mandler og var en ren fornøjelse, men med tiden er mandlerne blevet reduceret til små, uappetitlige stykker nøddeklumper og størrelsen på isen er desuden blevet mindre. Ikke ligefrem en herlig udvikling.

Karakter: 4 ud af 6
ANNONCE
Magnum-is [Ugens Test]
Magnum Gold
En af de nyere tilføjelser til Magnum-familien er lige så luksuriøs i udseendet, som den fyldig er i smagen. Overtrækket ligner umiskendeligt guld, og gnider man fingrene henover overfladen, er det som at der smitter bladguld af. Overtrækket smager vildt godt og er ekstra tykt, men indholdet er ikke lige så overraskende som udseendet. Der er dog ekstra meget karamel i kernen, men den minder lidt om så meget andet. Overtrækket trækker dog meget op i fornøjelsen.

Karakter: 4 ud af 6
ANNONCE
Magnum-is [Ugens Test]
Magnum Pistacie [Testvinder]
En lille skjult perle på markedet er denne formidable kombination af pistacieis og Magnum Mandel. Man tænker tilbage til barndommen hvor en af kuglerne i isvaflen altid skulle være pistacie, og nu er det muligt at nyde den som en ispind. Overtrækket er en velkendt klassiker af tyk chokolade og knasende mandler, mens kernen er en fyldig og velsmagende pistacie-drøm. Som prikket over i’et er isen spækket med små knasende pistacienødder og gør denne nye variant til en sikker testvinder.

Karakter: 6 ud af 6
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce