Connery

Macy Gray

Big

3 ud af 6 stjerner
releasedato: 26 marts
medie: cd
label: Universal
Macy Gray
Den funkede R&B
Macy Gray er en meget alsidig dame, og har blandt andet medvirket i flere film. Hun spillede Sandmans kone i Training Day fra 2001, sig selv i den første Spiderman film, og Taffy i musicalen Idlewild fra 2006. Derudover har hun leveret musik til et hav af andre film, fra den tyske krimi serie Tatort til Mona Lisas smile  og Domino. Nummeret I'm coming back to you fra filmen Deja Vu med Denzel Washington, som netop nu er aktuel står hun også for.

Nummeret I try fra hendes album "On how life is", indbragte hende en Grammy Award i 2001 for bedste female pop vokal. Ironisk når man tænker på at hun ikke som så mange andre piger ,havde nogen drømme om en dag at blive en stor og feteret sangerinde. Faktisk har hun aldrig brudt sig om sin meget specielle stemme, og foretrak at skrive sangene, i stedet for at synge dem. Det ændrede sig dog en dag hun troppede op i Los Angeles til en demo session, med sange under armen hun havde skrevet for en god ven, og sangerinden som oprindeligt skulle have lagt stemme til ikke dukkede op. Macy overtog mikrofonen og hendes liv vendte hundrede og firs grader.

Hendes første albums "On how life is" blev efter nogle begynder vanskeligheder, et af de mest sælgende i 1999 i USA og indbragte hende platin. Derefter gik det dog ned ad bakke for den dejlige og eksentriske Macy. Hverken "The Id" fra 2001 og "The trouble of being myself" fra 2003 var de store succes'er. Det har "Big"så helt bestemt ændret. Det er et fantastisk album, som er sprængfyldt med det ene dejlige nummer efter det andet og som viser hende fra hendes allerbedste side.

Track liste:

01. Finally made me happy feat: Natalie Cole
02. Shoo be doo
03. What I gonna do
04. Okay
05. Glad you're here feat: Fergie
06. Ghetto love
07. One for me
08. Strange behavior
09. Slowly
10. Get out
11. Treat me like your money feat: Will.i.am
12. Everybody
13. AEIOU (bonus)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce