Connery

Liverpool i CL?

Nu kan du hjælpe Liverpool FC i Champions League.

På trods af status som Champions League mestre 2005, er det stadig ikke sikkert, at Liverpool FC kommer til at deltage i næste sæsons Champions League. En miserabel sæson i Premier League mundede ud i den lident flaterende femteplads, der "kun" giver adgang til UEFA-Cuppen
Liverpool i CL?
Det kan du nu gøre noget ved. Klik på DETTE LINK! for at gøre det samme som de 23435 personer der i skrivende stund har givet deres støtte til klubben fra Beatles byen.

Både i FIFA og i UEFA regi, er der fra landsholdenes side, sikret en plads ved kommende slutrunde, for turneringsvinderen. Dette er dog ikke tilfældet i verdens fornemste klubturnering. Urimeligheden i dette er da indlysende.

Uanset udfaldet af kampe og turneringer, bør de forsvarende mestre ha' en chance for, at forsvare den vundne titel.

Dem der kender mig ved, at jeg har et glødende Liverpool hjerte, så det er på mine grædende knæ, at jeg hermed opfordrer til, at udfylde formularen via ovenstående link. Lad ikke storhed stå for fald pga. papirnusseri.

Det er ikke kun menigmand der har udtrykt deres støtte for Liverpool FC. På siden kan man læse, at personer som Tommy Booth, Peter Barnes, Graham Williams og Tommy Smith også deltager i underskriftindsamlingen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce