Connery

Liverpool FC er i CL!

En komite i UEFA har fredag besluttet, at Liverpool FC skal have lov til at forsvare deres titel.

Om det var de 42718 personer der underskrev erklæringen på Fairplaytoliverpool.co.uk, der var med til at overbevise de høje herrer i UEFAs eksekutivkomité om, at Liverpool FC skulle have lov til, at deltage i næste sæsons turnering, skal jeg lade være usagt, men faktum er, at Champions League-vinderne har fået lov at stille til start i næste års turnering.
ANNONCE
Liverpool FC er i CL!
Klubben der bl.a. har Djibril Cisse (se billede til højre) i truppen indtræder i første kvalifikationsrunde, der allerede starter midt i juli. Det betyder at vejen mod et titelforsvar bliver lang, da Liverpool skal gennem seks kampe for at nå gruppespillet.

Det var under noget så luxuriøst som et telefonmøde, at UEFAs eksekutivkomité blev enege om, at Liverpool FC skulle have lov til at deltage - uden at det i denne sæson skete på bekostning af andre hold fra samme liga, hvilket havde været frygtet hos bysbørnene fra Everton, der jo snuppede fjerdepladsen i Premier League.

Samtidig blev det vedtaget, at fremtidige vindere af den lukrative turnering med sejren er automatisk kvalificeret til turneringen sæsonen efter - uanset placering i den hjemlige liga, hvilket jo i bund og grund er fair nok.

Ydermere lyder det: Fremtidige vindere, der ikke kvalificerer sig via den hjemlige liga, snupper pladsen fra en klub fra samme nation. Det gælder for lande med to, tre og fire pladser i Champions League. (For lande med kun en CL-plads fx Danmark gælder særregler.)

At fremtidig deltagelse for vinderen af turneringen kan ske på bekostning af et andet hold i samme liga, er egentligt dybt beklageligt. Hvorfor skulle et hold der har sikret sin deltagelse via en topplacering i sin liga ikke kunne deltage? De høje herrer hos UEFA har vidst ikke gennemtænkt sagen 100%.

Faktum er dog, at vi også i næste sæsons Champions League får fornøjelse af de røde fra Liverpool - "The Pride of Merseyside"!

Klik her for at læse Liverpool FC relaterede emner på Connery.dk!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce