Connery

Life in outer space?

Måske er vi ikke så alene i universet, som vi går og tror? Følg med i artiklen.

Life in outer space?
Der har altid kørt en heftig debat rundt omkring i verden om, hvorvidt der findes liv i det ydre rum. Utallige observationer gennem årene har indikeret, at vi ikke er alene i universet, bl.a. i form af billeder og filmoptagelser. Mange af billederne og optagelserne er ofte blevet anklaget for at være falske og opstillede, men der er også en del, der stadig ikke kan forklares.

Her på Connery.dk har vi samlet nogle forskellige facts sammen, som alle indikerer, at der findes intelligente livsformer andre steder end på moder jord.  Følg med ned ad og giv din mening til kende.
ANNONCE
Life in outer space?

Ældgamle historiske afbildninger af UFO’er

Kigger man tilbage i historien er det ikke kun i nyere tid, at mennesker (muligvis) har været i kontakt med fremmede væsner fra det ydre rum. Gamle malerier fra flere århundrede år tilbage afbilder et objekt i baggrunden, som minder nøjagtig om vores opfattelse af en UFO i moderne tid. Der findes flere hundrede billeder af den slags, og her er et eksempel på det:

The Madonna with Saint Giovannino 

fra ca. 1500-tallet

I baggrunden ses det mystiske objekt og en mand, som kigger op i benovelse, samt en religiøs og spirituel kvinde i forgrunden. De fleste af disse billeder med uidentificerede objekter foregår i spirituelle sammenhænge, og kan måske forklare folks opfattelse af dem som guddommelige. Selv i Biblen (Det Gamle Testamente, Ezekiels Bog) bliver der diskuteret et møde med et underligt flyvende objekt formet som et hjul, hvori der sad fire menneskelignende væsener. Rimelig syret alligevel.
ANNONCE
Life in outer space?

Nærkontakt af tredje grad

Der har været et utal af historier om folk, som har set mystiske lys, sære skabninger eller underlige flyvende objekter, men det er langt fra de færreste, der når at tage et fældende bevis med deres kamera. Det er derfor ofte deres ord, som er det eneste bevis.

Det holder ikke rigtig stik i de fleste tilfælde, men når selveste Buzz Aldrin og de andre astronauter på Apollo 11 påstår at have set UFO’er på rumrejsen, begynder man alligevel at spidse øre. Få dage efter afrejsen opdagede de et objekt, som fløj ved siden af rumskibet, og astronauterne kontaktede derfor kommandocentralen. De troede først at det var et adskilt stykke af opsendelsesraketten, som fulgte deres flyvebane, men er den dag i dag stadig et uforklarligt mysterium.


De kontaktede ikke centralen før noget tid efter hændelsen, af frygt for at sætte missionen i fare, men da de svarede, blev astronauterne endnu mere mistænkelige, da det nærmeste stykke af den adskilte rumraket var hele 9600 km væk.  Andre astronauter har på tidligere missioner i rummet også oplevet kontakt med uidentificerede objekter, og hvad Buzz, Armstrong og de andre så, er fortsat et kæmpe mysterium.
ANNONCE
Life in outer space?

Mystisk signal

I 1977 på Ohio State University opfangede deres kæmpemæssige teleskop, The Big Ear, et underligt signal. I et tilsyneladende tomt område af rummet nær stjernebilledet, Skytten, opfangede teleskopet et så enormt kraftigt signal, at manden som studerede lyd-frekvenserne, Dr. Jerry R. Ehman, bare satte ring om tallene og skrev, ’WOW!’.

Selve transmissionen varede hele 37 sekunder og kom fra et komplet tomt område i rummet, med ca. 220 millioner lysår til den nærmeste stjerne. Et signal som mindede meget om signaler man normalt bruger under interstellar broadcasts. Kryptiske beskeder fra et fremmed rumskib på rejse mellem stjernerne? We may never know.
ANNONCE
Life in outer space?

Skyd først, spørg bagefter

Den amerikanske pilot, Milton Torres, blev under en rutineflyvning pludselig beordret til at fyre sine missiler af sted mod et uidentificeret objekt. Han undrede sig over denne pludselige aggression mod noget, som de ikke vidste hvad var, og som han heller ikke havde mulighed for at se på grund af det tætte skydække.

Han tjekkede godkendelseskoderne til affyringen nøje igennem og fløj med flyets maksimale ydeevne for bare at kunne følge med. Han kunne intet se, men objektet stod klart og tydeligt på hans radar. Han spurgte basen om han måtte sætte farten ned, da flyet snart nåede kritisk tilstand, men de beordrede ham til at affyre med det samme. Lige som han skulle til at trykke på knappen forsvandt objektet fra radaren og blev aldrig set igen.

 Da han kom ned på jorden igen blev han hevet med ind i et aflukket rum, hvor han blev mødt af en jakkeklædt mandsperson, som påstod at være fra NSA (National Security Agency). Han beordede Milton til at holde sin mund lukket om denne hændelse, og blev truet med at miste sin flyvelicens. Det hele virkede skummelt, men trofast og skræmt holdt han sit ord.

Da han nærmede sig de 80 år besluttede han sig for at fortælle hele historien alligevel – og det er grunden til at jeg har muligheden for at fortælle det videre til jer. Hvad var objektet? Hvem var manden? Og hvad forsøgte de at holde skjult? Det giver sgu søvnløse nætter, det shit!
ANNONCE
Life in outer space?

Alien fossiler

I 1996 kom en flok forskere fra NASA med en kontroversiel påstand om, at de havde fundet spor af fremmede væsners fossiler i et stykke meteorit. Meteoritten er eftersigende brækket af Mars efter en kollision og vandret gennem rummet i godt og vel 15 millioner år inden den styrtede ned på Antarktis.

Meteoritten blev fundet i 1984 og ved senere unddrsøgelser fandt man spor af organiske molekyler, som minder om dem på Jorden.Der har endda været tale om mystiske nanobakterier

– bakterier som forskere den dag i dag kæmper med at få bekræftet som værende levende organismer. Nogle mener så i stedet at bakterierne stammer fra forskernes ’forurening’ under undersøgelserne, men intet er blevet afkræftet eller bekræftet helt endnu. Good stuff!
ANNONCE
Det her var blot brøkdele af alle de forskellige informationer, videoer, udtalelser, observationer, undersøgelser og så videre på nettet, som indikerer liv i det ydre rum.

Smut forbi din lokale søgemaskine og læs lidt om de spændende beretninger gennem tidens løb – bl.a. denne hjemmeside, med de bedste billeder, som er blevet taget af UFO’er:  http://www.ufocasebook.com/bestufopictures.html

-          men jeg må alligevel advare dig: Det er stærkt vanedannende!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce