Connery

Lammekoteletter

Nu er alle de små lam blevet slagtet... Og nu skal de ædes

Lammekoteletter.  2 personer.

Lammekoteletter
5 lammekoteletter per person
1. bundt rosmarin
1. helt hvidløg
1 citron
1. bundt mynte
200g semulje eller couscous
1 håndfuld rosiner
1 håndfuld smuttede mandler
oliven olie
200g sherry tomater

Tag koteletterne og kom dem i et stort fad. sammen med lidt olivenolie halvdelen af rosmarinen halvdelen af hvidløget og saften af citronen. Lad det marinere i 5 timer.

Kom tomaterne i et andet fad og brug godt med oliveolie. Brug resten af rosmarinen og hvidløget + skralden af citronen og drys med salt og peber.
Dæk det hele til med sølvparpir og kom det i oven ved 50grader i 3-4 timer til de er helt bløde.
ANNONCE
Lammekoteletter
Læg rosinerne i blød varmt vand til de er blevet bløde. og rist mandlerne på en pande uden noget fedtstof, til de er let gyldne.

Kog semuljen, som der står på pakken og vend rosinerne og mandlerne + den hakkede mynte.
 
Steg koteletterne på panden ca. 3 min på begge sider og lad dem hvile i 5 min på en rist, så de ikke ligger og koge i deres egen saft.

Placer semuljen på en talerken og koteletterne rundt om. og kom tomater + saft rundt om dem.

Velbekomme - Påskelam!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce