Connery

Laksebøffer med skovsvampe rissotto

Hvis du ikke vil have, at sommeren skal stoppe!

Laksebøffer med skovsvampe rissotto og krydderurte salat

Risotto
Laksebøffer med skovsvampe rissotto
1 løg
2 fed hvidløg
200g rissotto ris
1 dl hvidvin
3 dl hønseboulion
100g frosne skovsvampe
100g smør
100g revet parmasan ost

Hak løget og svits det af på panden med hvidløget og lidt olie. Kom risene på og lad dem riste lidt med i 3 min.

Kom hvidvin på og lad det småkoge til det næsten er væk. Kom hønseboulion'en på lidt efter lidt (1 dl af gangen), mens det
langsomt står og simrer.
 
Når du har kommet det sidste boulion i, skal du herefter putte skovsvampene i og lade det stå og boble med. Lige før det serveres kommes smøret og parmasan osten i.

Laksebøffer

2 lakse bøffer
½ citron
salt & peber
lidt mel
1 spsk smør

Læg bøfferne på en serviet for lige at tage fugtigheden fra dem.
Drys med salt & peber og vend dem i melet.

Varm en pande op med lidt olie, og når den er godt varm, lægges
bøfferne på med skindsiden nedad først. Giv dem ca. 3 min. på hver side,
kom smøret på med saften fra citronen, og når smøret har bruset op
serveres det.

Krydderurte salat

dild
kørvl
purløg
basilikum

Krydderurterne vaskes og plukkes/skæres i grove stykker og vendes med
lidt god olivenolie og lidt citonsaft

Anret med rissottoen i bunden, laksen oven op med smørsaucen rundt om den
og krydderurte salaten på toppen. Velbekomme!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce