Connery

Kvinder og stemmeret

Den 20. april har kvinderne haft mulighed for at stemme i 100 år...

Så sandt som det står skrevet, så er det den 20. april, hele 100 år siden, at kvinderne fik mulighed for at blande sig i vores mandeverden. Nemlig med indførelsen af kvinders ret til at stemme ved kommunalvalg!
Kvinder og stemmeret
Hvordan er det egentlig gået siden da? Lyserøde t-shirts, rosévin, parterapi, light produkter og så er der sket en masse med rengøring, madlavning, og børnepasning.

Grundlæggende har stemmeretten vel gjort, at mænd generelt er blevet blødere og kvinder mener at alt skal diskuteres!

Stemmeretten kan nemt være skyld i en samtale som denne:

Kvinden står i køkkenet, hun har lige lavet kaffe og er ved at hælde op til sig selv. Manden spørger fra stuen: "Skat tager du ikke en kop med til mig" kvinden svarer "Tror du helt seriøst jeg er din slave, du kan sgu da selv hente din kaffe" -

Den slags får mænd til at blive skilt, og i visse tilfælde flytte til Thailand! Det garanterer jeg!
 
Nuvel, hvor om alting er, så er stemmeret for alle nok meget godt!! På den måde får selv sunde drengebørn, som bor med alenemødre også politik ind fra barnsben. Man kan måske ligefrem sige, at stemmeretten, trods den muligvis er skyld i kvindekampdage og skilsmisser, opvejer sig selv. Stemmeretten sørger for at lære alle om demokrati og, hvordan samfundet hænger sammen? - Det er bare en kæmpe skam, at de fleste kvinder, ikke gider interessere sig mere for politik, end på det overfladiske plan!

Stort GRATIS arrangement
I anledning af 100 års dagen afholdes et stort arrangement på Rådhuspladsen i København d. 20. april klokken 19.00. 
Her rocker Anne Linnet Anna David, Szhirley, Søs Fenger, Maria Lucia, Miss Mukupa, Anna Holse og Clemens. Læs mere om arrangementet på www.kvindersvalgret.dk      

Connery.dk siger: Sikke noget kvindefacistisk pis, men du kan score points hos kæresten, hvis du byder hende på kage til arrangementet - det garanterer vi!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce