Connery

Krisen i verden

En brandert, en taxachauffør, en krig og to nyhedsorganer...

Israel bomber Libanon, Libanon har jo Hizbollah, som de overhovedet ikke har styr på - derfor er det jo fair. USA går ind i Afhanistan og Irak - hvad helvede handler det hele egentlig om.
Krisen i verden
Connery.dk er ikke et politisk magasin, lad os slå det fast. Det sker dog at der er emner, som er så interessante, at vi drengerøve bør tage kællingerne ved håret og danne os en mening om verdens situationen. Derfor denne artikel.
 
Jeg sad i nat i en taxa. Jeg var stiv. Jeg havde drukket meget på Jacques og var egentlig i humør til en hyggelig samtale, hvor jeg kunne fortælle taxamanden, at jeg elskede min kæreste og hun var helt fantastisk, og at jeg var glad for han ville køre mig hjem til hende.... I stedet gik samtalen op i krig.
 
Manden kom fra Pakistan, og åbnede lidt mine øjne for, at der altid findes to sider af én sag. Den gode og den dårlige. Min taxa chauffør, som vi fra nu af vil kalde Taxa, havde nogen gode points, som jeg i min brandert mente kunne være plausible.
 
Taxa mente, og udtalte på vegne af alle sine venner, at de simpelthen ikke troede på at Al Quieda eksisterede. Taxa mente at organistationen var et PR stunt fra den Amerikanske regering, for at have en undskyldning for at gå i krig. Derudover mente Taxa at USA i gennem tidens løb har styret regeringen i Libanon og de derfor burde tage action på den krise der er nu, fordi Taxa mente USA havde skabt den.
 
Ydermere fortalte Taxa, at han troede 9-11 var et fingereret angreb, som var planlagt for at kunne få midlerne i kongressen, til at gå ind i Afghanistan, og at der under angrebet (dette mener  
Jeg tror faktisk aldrig jeg har haft en mere seriøs samtale med en taxamand. Samtalen har dog fået mig til at stille spørgsmål ved de kilder, vi får vores informationer fra. Det er klart, at nok 95% af alle danskere vil sige, Hizbollah er nogle svin og de skal ned med nakken - skide terrorister. Det er jo de informationer vi får fra vores nyhedsmedier, og det er derfor naturligt at mene det. Taxa mente at det var USA som var skyld i krisen, og de ikke gjorde noget fordi de kunne se økonomiske fordele ved at lade de to parter bekrige hinanden - jeg tænkte, hvilke nyhedskanaler ser han, som jeg ikke ser?

Jeg blev endnu mere forbavset da Taxa sagde at selvmordsbombere er det mest frygtlige i verden. Ikke fordi de sprænger sig selv og busser og andet lort i luften - nej det jeg blev overrasket over var at Taxa sagde, at de fleste selvmordsbomberer gjorde det fordi en milits tvang dem til det. Angiveligt skulle militserne true deres børn og familier og han kunne slet ikke forstå jeg ikke havde set det i nyhederne for det var jo det helt store hotte emne lige nu!??... Øjensynligt har jeg altså en kilde til mine informationer og Taxa har en anden - Hvem har retl, og er der overhovedet nogen der har ret ?
 
Taxa sagde, at det vi skal forstå, er de lever i et land, hvor en politianmeldelse på grund af korruption kan ende direkte hos den person du anmelder den hos, og så har du virkelig skidt i brændenælderne! Derfor bomber folk det mål, som de får besked på, simpelthen for at redde deres familie. Taxa fortsatte yderligere at grunden til vi ser mange veluddannede der bomber rundt om i verden ikke er fordi de har en stærk holdning og er ekstremister, men simpelthen fordi militserne mener de kan skabe endnu mere frygt, når de mennesker, som er veluddannede, og som vesten aldrig ville regne med ville indlade sig i en terrororganisation bomber noget - har Taxa måske ret?
 
En ting min Taxa og jeg kunne blive enige om, trods forskellige guder, tro og lignende - var at vi ønskede at folk ville holde op med at slås. At folk ville sige ok ok, fuck den ære, for i morgen bliver en bedre dag. En ting vi kunne blive meget uenige om, var at Taxa mente det var USA der var skyld i alle konflikterne i hele verden, fordi de var nogen grådige svin!
                                                                                               
Hvad mener du ?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce