Connery

Konference, kursus eller blot et kort møde?

Reklame: Artiklen indeholder reklame

Fyn er fin! Også når det gælder om at finde den perfekte lokation til et hurtigt møde for to, en konference for tyve eller et kursus for tohundrede. Uanset om det er for hele eller dele af virksomhedens ansatte. Om det blot en enkelt dag eller flere dage der er i spil. Og med Fyn nærmest lige i midten af Det danske Kongerige, bliver det næppe meget bedre - eller nemmere. Placeret midt mellem Jylland og Sjælland byder øen i midten på et væld af muligheder i naturskønne omgivelser. Og en af disse unikke muligheder er Fjeldsted Skov i Ejby. 

ANNONCE

Den bedste oplevelse er blot 3 minutter fra E20  

Står du over for at skulle arrangerer en kommende konference på Fyn? Så ved du også, hvor vigtigt det er, at alt er klappet og klart. Det betyder, at alt fungerer både før, under og efter arrangementet. Og her kan det være en endog god idé  at lægge netop jeres arrangement eksternt, for at sikre den bedste oplevelse. For på Fjeldsted Skov er vi kun tre minutters kørsel fra E20. Og vi er har de rigtige rammer og den rette erfaring til at sikre jer den bedste oplevelse. Hver eneste gang. 

Den perfekte konference

På Fjeldsted Skov er alle lokaler indrettet med faciliteter, der er nøje udvalgt alt efter hvad der er behov for. Uanset om der er tale om kurser, møder eller konferencer. Alle konferencelokaler er således møbleret med komfortable stole, borde og reol til opbevaring af udstyr, papirer m.m. Og de indeholder desuden: 

  • AV-udstyr
  • Wi-Fi
  • Apple Airplay
  • Forplejning
ANNONCE

Forplejningen omfatter alt det, der skal til for at få dagen til at glide bedst muligt, så I kan fokusere 100% på det faglige. Således omfatter et heldagsmøde: 

  • Formiddagskaffe med rundstykker, pålæg og ost
  • Frisk frugt og brød
  • Frokostbuffet med både kolde og lune retter
  • Eftermiddagskaffe og kage
  • Vand med og uden brus hele dagen
  • Køkkenchefens 2-retters middag 
ANNONCE

Ønsker I at afslutte dagen med middag, kan vi også tilbyde det. Og skulle der være særlige ønsker til forplejningen, så søger vi naturligvis også gerne for det.

Hold dit næste møde hos os! 


Leder du efter mødelokaler på Fyn - eller mødelokaler i Middelfart - så kan vi også hjælpe. På Fjeldsted Skov hr vi nemlig mere end 10 forskellige lokaler i flere forskellige størrelser. Her er både små lokaler til få personer og helt store lokaler, der kan rumme helt op til 200 personer. Så uanset om du er på udkig efter lokaler til møder, kurser, konferencer eller foredrag kan vi altid hjælpe! Alle vores lokaler er indrettet enkelt og funktionelt med moderne udstyr og faciliteter. Det er med til at sikre at netop jeres ophold bliver perfekt. Og vi imødekommer naturligvis alle tekniske ønsker og krav. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce