Connery

Køb din egen Ø

Drømmer du om at købe din egen ø?

Køb din egen Ø
Ja - Nu ved jeg ikke, hvordan I har det med øer generelt, men jeg vil i hvert fald mene, at jeg står i et stort problem, som jeg håber I kan løse.

Kort sagt, når jeg er i byen og møder en pige, (som man jo efterhånden gør overalt - godt eller dårlig må I selv bedømme) så er der dømt hyggesnak.

I tror sikkert at denne snak, for mit vedkommende, udelukkende er til for "filetens" skyld. Men sådan er jeg overhovedet ikke! - Jeg klarer mig helt fint alene under dynen.

Jeg elsker derimod at snakke til disse piger (meget sjældent de svarer) om alle mine personlige ejendele. Dette gør jeg i håb om, at jeg en dag finder den eneste ene, som har de samme interesser som jeg.

Da jeg var barn (ca. 7 måneder siden) snakkede jeg altid om mit værelse hjemme hos mor og far, min hund eller om min computer som de fleste piger, er helt vilde for at høre om.

Men nu hvor jeg er blevet voksen, og får SU, er det tid til nye og større udfordringer!

Jeg har længe spekuleret over hvad disse piger gerne vil høre om, så jeg en dag kan finde mig en rigtig kæreste

Og pludselig, i fredags da jeg så Robinson Crusoe, faldt det mig ind som et lysglimt fra en Guld Tuborg: "Hvad kan piger bedre lide, end en ø "in the middle of nowhere".

Jeg er sikker på øer er noget piger vil have. Piger tænker jo kun på romantik, og hvad er mere romantisk end en bunke jord omgivet af enorme mængder vand? (Her ses bort fra en bunke jord omgivet af enorme mængder øl - det er jo ikke et realistisk mål for en studerende på SU)

Forestil jer en fredag aften. Man tager på Jacques, finder et tilfældigt offer i hjørnesofaen, man er godt wasted og fortæller at man har fået fingrene i en ø beliggende mellem Zambia og Uganda - Så tror jeg nok kanen er tøjret, hvis i forstår hvad jeg mener?

Jeg er i hvert fald sikker på at det vil give bonus, og gik derfor i gang med at finde lige min drømme ø.

Efter lang tids søgen faldt jeg over øen på billedet. En dejlig ø i Panama som kan købes for den overskuelige sum af 3,7 mio. dollars (ca. 23 mio. kroner).

Men som jeg skrev tidligere, står jeg i et stort problem. Problemet ligger ikke i manglende penge, da de hurtigt kunne opspares ved et fuldtidsjobs i fakta. Derimod ligger det i, at jeg desværre lider af den frygtelige sygdom, som i sikkert alle kender: "island-phobia" - For dem som ikke kender til den, vil det sige, at jeg er hunderæd for øer.

Jeg har flere gange været hos min egen samt flere af mine venners læger, men ingen kan sætte en stopper for min angst med hverken piller, drop eller nervemedicin. Men jeg tror på, at alle problemr har en løsning - Som man siger: "At skide under dynen, er som en knude i ovnen!"

Hvad kan jeg gøre?

Kunne det ikke være fedt med en sådan ø?

Hvor skulle jeres drømmeø ligge og hvad skulle den bruges til - evt. links?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce