Connery

Kig på Neverwinter Nights 2

Så er det ved at være tid igen til at pudse magierne og de skarpslebne sværd af

Sommeren 2002 sendte BioWare det første Neverwinter Nights spil på gaden og det blev modtaget utrolig godt. Nu står Obsidian Entertainment bag fortsættelsen som forventes klar til denne sommer. Obsidian kender vi blandt andet fra Star Wars: Knight of the Old Republic 2.
Kig på Neverwinter Nights 2
Informationer om spillet er meget sparsomme, bevidst valgt af Obsidian, men til stor frustration til den store fanskare som vil mæske sig i viden om spillet. Obsidians Feargus Urquhart har dog fortalt at spillet skulle være bygget i 2 spil, et singleplayer eventyr og multiplayer/dungeon-mastering toolkit, som sandsynligvis vil blive i samme stil som vi kendte fra det første spil.

Singleplayer delen adskiller sig denne gang fra kun at handle om ens egen person, men til at handle om flere personer med deres egne evner, personligheder og ønsker. Som vi kender det bedst fra rollespil er man i starten en lille ubetydelig person som hurtigt bliver flettet ind i en medrivende og farlig historie som udvikler sig mere og mere jo længere frem man når igennem at få redt trådene ud og opklare hvad der foregår.
ANNONCE
Kig på Neverwinter Nights 2
For multiplayer og toolset delen lover Obsidian at det er blevet meget nemmere for brugeren at lave sine egne eventyr og miljøer. At bygge sine egne miljøer op er enormt for brugeren, hvor som helst kan kode blive sat ind og da alle ændringer bliver vist med det samme er det gjort nemt at se hvilken betydning en ændring vil have på spillet.

Selvom Obsidian har valgt at benytte sig af BioWares Aurora-grafiksystem som blev benyttet til det første spil, er det blevet lovet at terræn, lys og skyggeeffekter ser langt bedre ud denne gang da det er blevet valgt at renskrive alt kode fra top til bund. Dette valg betyder forhåbentligt at vi kommer til at se et velfungerende dynamisk miljø som vi kan bare suge til os i forhåbning om mere fra samme skuffe. I hvert fald ser de nyeste screenshots ud til at give spilleren nogle lækre detaljer at kigge på, så er der bare at håbe at kravene til computeren ikke bliver for store.

Hvis man ikke allerede er fast besøgende på BioWares forum, men er interesseret i at følge med i spillets udvikling, hvilket det varmt kan anbefales til rollespilsfanatikerne, så benyt nedenstående link og tag del i en verden der snart vil åbne sig for os alle.

Links:
Officielle hjemmeside
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce