Connery

Kashmir kan endnu

Kashmir gav gas i fredags. Som altid en super fed oplevelse.

4 ud af 6 stjerner
Kashmir kan endnu
Da jeg ankom til Amfiscenen i Odense lidt over kl. 20 i fredags, var opvarmningsbandet
Ohno Ono allerede i fuld gang.
Efter et, som altid, smertefrit check in, gik jeg rundt og sonderede terrænet, og kunne konstatere at der:
1) Ikke var særligt mange mennesker og
2) Var en stor aldersspredning blandt publikum.

Efter godt en halv times hektisk og fantastisk opvarmningskoncert, gik aalborgensiske Ohno Ono af scenen for at lade Kashmir overtage publikum.

Omkring kl. 21 begyndte der for alvor at komme folk ind på pladsen. En del havde dog sparet pengene til billeten, og valgte i stedet at sidde ude foran hegnet. Lidt over ni gik Kashmir på under stor jubel fra publikum, som dog allerede efter første nummer faldt helt ned igen. Trods Kasper Eistrups ihærdige forsøg på at få gang i folk, lykkedes det ikke helt før hen mod slutningen af koncerten. Folk begyndte så småt at vågne op da Kasper Eistrup sagde: "Is she made of stone?" (ingen reaktion) "Is she made of rubber?".. (Endnu
ingen reaktion). "No..! She's made of chalk!". Først her bredte der sig en jubel blandt det lidt langsomme publikum.

Ikke desto mindre, teede Hr. Eistrup sig som altid tosset på scenen, og det blev da også til et par wannabe electric boogie-bevægelser fra en af Danmarks store sangskrivere. Og lidt efter lidt begyndte publikum, især den yngre fanskare foran scenen, da også at rocke lidt med på nogle af de kendte numre. To tøser som havde stået i toiletkø i lang tid valgte sågar at springe ud af køen, for at danse vildt rundt til "Miss You".

Gentagelser
Inden for det sidste år har Kashmir gæstet Odense et par gange, og det kunne derfor ikke undgås, at man som publikum fik følelsen af "deja vu" et par gange.
ANNONCE
Kashmir kan endnu
Dette gjorde dog ikke noget. Kashmir formåede, trods mangel på nye numre, at give
en vis adspredelse fra deres tidligere shows i Odense. Og det blev da også til et enkelt nyt nummer. Forud fortalte Kasper Eistrup om et møde med en fan, der ikke kunne forstå, hvorfor de dog ikke snart kunne udgive et nyt album, når det nu var et helt år siden sidste udgivelse. Kaspers svar til ham var: "Jamen vi har tourneret, for Helvede".

Der var godt gang i nummeret, og bliver det kommende album i samme stil, har vi helt sikkert noget at glæde os til.  Men lad os nu se, hvor lang tid der går. Efter lidt over en times koncert gik bandet af scenen, og en hvis pessimisme kunne anes blandt publikum. En mand ved siden af mig måtte endda udbryde: "Var dét det?.. Det er sgu for dårligt.. Jeg håber, at de kun holder pause..."

Der gik da heldigvis heller ikke mere end et par minutter, før bandet igen løb på scenen for at spille en række ekstranumre (talte det til 5!)... Det var først ved disse ekstranumre, at folk for alvor gik amok, og man kunne mærke varmen brede sig over det store udendørs koncertareal.

Alt i alt var dette en rigtig fed koncertoplevelse. Som altid når de supermusikalske Kashmir-drenge går på scenen. Tak!

Kashmir spillede følgende numre:

No Balance Palace,
Rocket Brothers,
Ruby Over Diamonds,
The Curse of Being a Girl,
Melpomene,
Ophelia,
Kalifornia,
Ether,
Vote 4 Dick Taid,
Are You Experience,
The Cynic.
Miss you
Mom in love, dad in space
Surfing The Warm Industry
Big Fresh
She's Made Of Chalk
Plus en håndfuld ekstranumre. Blandt andet en coverversion af Jimme Hendrix
nummeret Are You Experienced.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce