Connery

Kartoffelsuppe

En suppe behøver ikke tage en halv dag at tilberede. Denne suppe er let og hurtig, og kan varmt anbefales i disse dage hvor foråret endnu ikke er helt sprunget ud.

Kartoffelsuppe
Lækker og delikat suppe til os der elsker at imponere!

Inviter et par venner eller veninder over til en middag og sørg for, at de smager denne kartoffelsuppe. Den kan bruges som forret men også sagtens som hovedret med lækre croutons og varmt rustikt brød.

Kartoffelsuppe

Ingredienser:
1 kg snittet Kartofler
400 g. fint snittet porre
½ liter grøntsagsbouillon
Kvart liter piskefløde
Hvidt peber
Salt
3 Laurbærblade
smør

Tilberedning:
Sauter kartofler og porrer i smøret. Tilsæt grøntsagsbouillonen og lad kartofler og porrer koge ud. Purer med en stavblender og tilsæt salt, hvidt peber og laurbærbladene. Tilsæt piskefløde. Lad suppen koge yderligere 10 min. Serveres gerne med brødcroutoner.

Ifølge mange teorier bør man undgå kartofler, stivelse, hvidt brød og sukker.
Faktisk er det efter min overbevisning meget vigtigt at få kartofler. Kartofler indeholder c-vitamin og er stadig en grøntsag.
Man kan så diskutere hvor mange kartofler man bør indtage, men jeg er sikker på at efter en smagsprøve på denne suppe, så vil man ikke undvære kartofler i kosten, heller ikke selvom man prøver at spise sundt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce