Connery

Kalkun med frisk pasta

En nem og hurtig ret med champignoner, hvidløg og peberfrugter.

Kalkun med frisk pasta
I denne uge laver vi en let ret, der ikke tager så lang tid at lave. Så er der længere tid til at hygge rundt om middagsbordet.

Ingredienser til 2 personer:

2 stk kalkunbryst
1 pakke frisk pasta
1 grøn peber og 1 rød
Smør eller kjærgaarden
2 - 3 fed hvidløg
Hvidløgsflûte
Knorr Bretagne sauce

Flûte:

Opvarm ovnen så denne er klar til hvidløgsflûtene. Hvor mange grader den skal opvarmes til, og hvor lang tid flûtene skal være i ovnen afhænger lidt af hvilke flûtes du køber, så kontroller bagsiden af indpakningen inden du starter med madlavningen. De fleste hvidløgsflûte skal have omkring 16-20 minutter i ovnen, og ellers er det nemt at se om de er færdige, da smøret skal være smeltet inden de tages ud. Når ovnen er varm kan du roligt smide flütene ind, da resten af retten ikke tager så lang tid at lave.

Champignoner og peberfrugter:
ANNONCE
Kalkun med frisk pasta
Start med at vaske champignonerne og skær dem ud. Lad være med at skære dem ud i skiver, men skær dem i stedet ud som appelsin stykker ser ud, eller som når man skærer et æble.

Vask peberfrugterne og skær også disse ud.

En pande opvarmes med smør eller kjærgaarden, og champignonerne lægges på panden. Vent med peberfrugterne, da disse ikke skal have lige så lang tid på panden. Champignonerne skal vendes jævnligt, så de ikke brænder fast på panden.

Kalkun:

Kalkunen er ganske enkel at tilberede, da denne bare skal tages ud af pakken og lægges på en anden pande end champignonerne. Det giver en bedre smag hvis de steges i smør, men hvis man tænker lidt over fedtindholdet, så kan olie sagtens bruges. Du kan krydre kalkunen med lidt salt og pebber, eller hvis du har en god krydderiblanding stående så brug den.

Kalkunen skal vendes, så den bliver stegt på begge sider. Stegetiden er afhængig af hvor store de er.

Pasta:

Imens champignonerne og kalkunen står og steger på panden, så kan du gøre en gryde klar med vand til den friske pasta, og bringe vandet i kog.
ANNONCE
Kalkun med frisk pasta
Hvidløg og pebberfrugterne igen:

Tag de 2 - 3 fed hvidløg og hak dem i små stykker. Hvidløg og den grønne og røde peberfrugt lægges på panden sammen med champignonerne, evt. med lidt mere fedtstof hvis der mangler.

Sauce:

Til denne ret kan du bruge knorr's bretagne sauce, der er en mild paprikasauce. Den er ganske nem at tilberede og det er stort set umuligt at ødelægge den og få den til at klumpe.

Pastaen igen:
ANNONCE
Kalkun med frisk pasta
Nu koger vandet til din friske pasta forhåbentligt, og pastaen lægges i. Den skal kun have 1 - 2 minutter, og når den er færdig, kan du lige skylle den under meget varmt vand. For at undgå at den klæber, så kan du blande lidt olie eller smør rundt i.

Bland forsigtigt champignoner, peberfrugter og hvidløg rundt i pastaen, og put det hele i et fad, så det er klart til at sætte på bordet.

Så er retten faktisk færdig, og kan serveres med de varme hvidløgsflûte, og det hele tager ikke meget mere end ca. 20 minutter at lave.

Alle ingredienserne kan købes til rimelige penge, og kalkunbryst sælges som regel i pakker med 2 stk. i, så du ikke kommer til at stå med mere kød end du skal bruge. Prisen for retten er omkring 30 kr. pr. couvert.

Velbekomme
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce