Connery

Kadavermarch

En dansk splatter-klassiker alle bør eje!

"Kadavermarch" er rigtigt drengerøvslæsning, og indbegrebet af zombier, splatter samt gys.

Det var endnu et af de værklæsninger jeg blev tvunget til at læse, under mit 3-årige ophold på HTX, og hvilken tvang. Jeg tror aldrig jeg har nydt noget jeg er blevet tvunget til, så meget, som læsningen af "Kadavermarch".

Det er en fænomenal bog, der ikke kræver den store tolkningsevne. Den kendte børnegyserbogsforfatter Dennis Jürgensen forstår at male et eksakt billede af de døde, rådne og kødædende zombierne, der ikke viger for noget.
ANNONCE
Kadavermarch
De fleste kender formodentligt romanen eller er blevet tvunget til at læse den, af en ond og vammel gammel lærer. Overordnet handler "Kadavermarch" om at de døde vågner fra deres grav og går igen.

Videnskabsmanden Paul Martins, der bor i Crystal City, (store indhegnede byer verden over, der har isoleret sig fra den øvrige verdens middelmådighed), finder ud af at produktet LIFESUPPLY, der produceres af Crystal City, er skyld i denne opvågning. Ved indtagelse forlænger det dit liv, hvilket i bogstaveligste forstand sker. Dette vil han lave om på og fortælle hele verden. Men det er ikke med Crystal Citys leders accept. Derved starter et eventyr for Martins.

Undervejs i romanen møder man
En fantastisk bog man ikke slipper med det samme, da den fænger ens opmærksomhed fra første øjeblik. Jeg var personligt dybt betaget af beskrivelsen af blod, indvold og forfaldne zombier deri, og læste den 2 gange lige efter hinanden. Ingen forstår at skrive en så god gyserhistorie samtidig med at humoren er i topklasse. Dennis Jürgensen er den ukronede mester.

Connery.dk siger: Hvis du endnu ikke har læst "Kadavermarch" enten frivilligt eller under tvang, kan det kun anbefales. Også selvom du er en voksen og moden mand, eller en succesfuld forretningskvinde.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce