Connery

Junior Senior - Say Hello, Wave Goodbye

Ny maxi-ep fra danske Junior Senior lever slet ikke op til kvaliteten på duoens tidligere udspil.

1 ud af 6 stjerner
release: august 07
medie: cd
label: crunchy frog
Junior Senior - Say Hello, Wave Goodbye
To år efter Junior Seniors anden albumudgivelse Hey Hey Yo Yo My My har duoen sammenstykket en maxi-ep med otte nye skæringer. Men desværre for de to er det ikke sket med nogen større succes. Tværtimod bliver pladen hurtigt monoton og, efter ikke mange gennemlytninger, ganske irriterende at lytte til.
Radiostationerne har allerede taget nummeret Stranded On An Island Alone og dermed forsætter trenden fra de tidligere udspil, hvor der minimum har været et nummer der har fået meget airplay. Problemet er dog, at Stranded On An Island Alone er stort set det eneste lyspunkt på hele ep'en. Ydermere er denne førstesingle også den eneste af ep'ens skæringer der for alvor har en melodi der fænger - noget der altid har været Junior Seniors varemærke.
 
Hvis så bare de herrer havde udviklet deres lyd eller/og stil, så havde man måske kunne acceptere, at ep'en ikke er af højeste kvalitet, men det har de såmænd heller ikke. De holder fast i de gamle 80'er pop-dyder, som også har præget deres tidligere udspil og har fungeret rigtig godt for Junior Senior. Forskellen er blot, at disse nye sange og melodier bare generelt er ringere end de tidligere.
 
Det er lige før, at pladens sidste nummer - Anja Andersen - også er pladens bedste. Anja Andersen er en telefonsamtale mellem gruppens to medlemmer, Jesper og Jeppe, forud for at sidstnævnte tager på en form for rejse. Og dette specielle lille tiltag, overstråler stort set samtlige af pladens andre numre.
 
Mest af alt virker det som om Junior Senior har haft en masse halv-kedelige, MEN færdige sange og et enkelt hit til at ligge i rodekassen, og på baggrund af hittet, har udgivet en ep. Noget de efter min mening så absolut ikke skulle have gjort. En stjerne får de for nummeret Stranded On An Island Alone og en stjerne for at være kreative og sætte nye standarder for hvad man kan tillade sig, at kalde for et nummer og så samtidig for at opkalde det efter en af vore tids største provokatører.
 
 
 
 
Tracklisting
 
01. Stranded On An Island Alone
02. Together For One last Dance
03. Headphone Song
04. I Can't Rap, I Can't Sing, But I Would Do Anything
05. Simple Mind Do Simple Things
06. Simple Minds Do Simple Things part 2
07. U And Me
08. Anja Andersen
 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce