Connery

Jethro Tull

Live at Montreux 2003

2 ud af 6 stjerner
Jethro Tull
realease: 20 august
medie: dobbelt-cd
label: Eagle records

Et af de mest inovative og fantastiske bands fra de fede firserne og halvfjerdserne, udgiver i dag den 20 august, et dobbelt live album. Det er selvfølgelig Jethro Tull der her er tale om, med den tværfløjtespillende Ian Anderson som frontfigur.

Inovative var og er de i kraft af Anderson's valg af instrument. Enkelte bands har siden forsøgt at blande tværfløjten med ind i deres musik, og nogle af dem har endog også haft held med det, men ingen har alligevel nået de højder som Jethro Tull stadig behersker.

Albummet Live from Montreux, er en blanding af deres store numre, og når man hører albummet, kan man ikke undgå at ærgre sig over ikke at have været til koncerten, og glæde sig over i det mindste at have chancen, for at kunne høre og fornemme oplevelsen på cd.

Montreux er ikke som man måske skulle tro en Canadiske by, men derimod en festival ved den Schweitziske riviera. Den startede ud i 1967 som en tre-dages jazz festival, og alle de store kunstnere indenfor genren, har siden spillet der. Flere har udgivet albums og dvd'er. Blandt dem er Santana, Deep Purple og nu også Jethro Tull. Live at Montreux er derfor blevet en serie af albums og dvd'er som indeholder alle de største momenter fra denne festival. Nogle af de sidste til at udgive var Yes i 2003, Suzanne Vega i 2004 og senest Isaac Hayes i 2005.
Dette album med Jethro Tull stammer fra deres koncert i 2003.

På dobbelt albummet finder man blandt andet Aqualong fra albummet af samme navn, samt numrene Nothing is easy og Living in the past fra deres andet album "Stand up". I det hele taget er Live at Montreux, som en guidet tour gennem deres karriere som omfatter over fyrre albums, og viser at bandet ikke kun er i stand til at lave nogle fantastiske studie albums, men bestemt også mestrer at spille deres repertoire live.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce