Connery

Jehovas

Jehovas vidner...

Hvem er de der Jehova folk, som kommer og banker på min dør. Hvorfor kan de ikke lade mig være i fred, og hvorfor skal de være så påtrængende? Er der noget i deres sortsnak eller handler det hele bare om at de vil have mine penge?
Jehovas
Spørgsmålene har været mange igennem mit liv, men jeg er kommet til den forståelse, at jeg ikke tror jeg er så glad for Jehovas vidner.

Jeg har dog overvejet at låse dem ind, sætte dem i sofaen, give dem en kop kaffe. Derefter vil jeg låse hoveddøren og tage nøglen ud af døren, hvorefter vil jeg sætte mig foran min computer med høremuffer på og spille et voldsspil! Gad vide hvordan de ville reagere?

I England har en enke sin helt egen måde at holde Jehovas væk, eller rettere, hendes afdøde mand havde. På hegnet ind til huset, er der simpelthen et skilt, hvor der står "Vores hund bliver fodret med Jehova's vidner"

Det var hendes mand, der satte skiltet op for 31 år siden, men nu er det altså kommet politiet for øre, som har taget ud og bedt hende tage det ned. Det skete også, men det kom op med det samme igen. "Det er jo en slags familie arv, som minder os om vores fars humor" siger sønnen af huset.

Hvis der er nogen læsere, som er Jehovas, så bland jer endelig i debatten - der kan være noget jeg har misforstået! Indtil da så er her et citat fra bandet Eels

Jehovahs Witness, leave me alone
Jehovahs Witness, I'm not at home
Keep on a-knockin' and a-ringin' the bells
Knockin' your way straight to Hell
Jehovahs Witness, let's not pretend
That for one second you are my friend
Knock on my door and I'll turn out the light
Close the curtains and turn in for the night
Jehovah's Witness, why must it be
Just when I'm feelin' good I look out and see
You're walkin' up in your very nice suit
Walk down some alley where they'll give up a hoot
Jehovahs Witness, leave me alone
Jehovahs Witness, I'm not at home
Jehovahs Witness, leave me alone
Jehovahs Witness, I'm not at home
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce