Connery

James Sampson - The Best of Me Past and Present

33 kilo lettere og med fire albums på bagen

2 ud af 6 stjerner
James Sampson - The Best of Me Past and Present
Det er sådan vi ser den nye James Sampson, der lige nu lægger sidste hånd på værket, der er hans seneste album, The Best of Me - Past and Present. Som titlen antyder, har vi her med et vaskeægte opsamlingsalbum at gøre og det endda på trods af at hr. Sampson kun har været pladeaktuel siden 2002, hvor hans debutalbum 'James' udkom. Albummet indeholder 15 ganske glimrende numre hvoraf de 13 af dem er fra tidligere albums. Her er der tale om la créme de la créme. De sidste to sange på albummet er spritnye hvoraf den ene, Say you love me, vandt James Sampson 2. pladsen ved dette års Melodi Grand Prix.

Sangene på albummet er, som tidligere nævnt, ganske glimrende. Med klassikere som Me & Mrs. Jones og It takes two, hvor James synger duet med Zindy, kaster den gode Motown stemning sig over én fra allerførste sekund. Man giver sig endda uden videre til at slå takt med foden og måske endda synge med, hvis man kender teksten - eller læser med i bookletten. Dog er dette et opsamlingsalbum, hvilket vil sige, at alle sangene på nær de to førnævnte har været i anlægget før. Dette gør dem dog ikke mindre tillokkende og albummet har stadig 100% af den gode gamle James Sampson integritet selvom det er lidt af en gentagelse.

På den anden side udtaler James Sampson, at selvom han elsker Motown genren, vil han gerne prøve kræfter med noget nyt, både indenfor musikkens verden og ude i det virkelige liv. Udover at være musiker drømmer James nemlig om en karriere som skolelærer men vil helst ikke vælge mellem de to. 'Jeg har altid drømt om at blive musiker og skolelærer, så hvis det nu viser sig, at jeg kan kombinere de to ting, så kan det jo ikke blive bedre'. Derfor fristes jeg til at spørge, om det ikke kunne tænkes, at det meget tidlige opsamlingsalbum i James' karriere ikke kunne signalere et skift i musikstil?

Måske siger hr. Sampson farvel til Motowngenren for at give sig i kast med nye udfordringer, på såvel som bag scenen. Desuden har James tabt 33 kilo siden sit sidste album så man må sige, at forandringens vinde blæser for den gode James Sampson.

The Best of Me - Past and Present er produceret af CMC Entertainment og udkommer den 16. marts.

Trackliste:
1: Dream on
2: First to let you know
3: Follow your hearbeat
4: Me & Mrs. Jones
5: It takes two
6: Let's stay together
7: Slow down
8: Here we go
9: Holiday
10: On the wings of love
11: Don't give up
12: Deeper love
13: Going for the gold
14: That you love me
15: Say you love me
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce