Connery

Jackson sælger Neverland

Popikonet Michael Jackson har solgt sit hjem som resultat af retssagen.

Klorinnegeren sørger igen for overskrifter i den kulørte presse. Ikke nok med, at han i gennem den seneste tid har været kimen i sagen om sexuel udnyttelse af børn, nu er salget af Neverland kommet i mediernes søgelys.
Jackson sælger Neverland
Den famøse ranch er angiveligt blevet solgt for et beløb i omegnen af 35 mio dollars. Neverland var oprindeligt tænkt som Wacko Jackos tilflugtssted. Et sted hvor han kunne trække sig tilbage når mediehysteriet blev for meget for ham.

Ejendomshandlen er allerede afsluttet og senest om 90 dage skal Neverland være tømt, så de kommende dage bliver der sikkert run på, når de sidste karusselture og rutchebaneture skal uddeles.

Baggrunden for salget af Neverland skal findes i, at Wacko Jacko ikke har følt sig hjemme på ranchen, siden at den blev gennemsøgt af politiet (læs Connery.dks artikel om ransagningen her).

En anden faktor er Poppens Morfars skrantende økonomi, der også tvinger 46-årige Jacko til at sælge Neverland, der ligger i Los Olivos i Californien.

Hvem køberen til Jacksons famøse tivoli er, forbliver en hemmelighed indtil videre, men hvis du har en formodning om hvem det kunne være, så del blot din information med os andre!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce