Connery

iPod geil.

Alt det du ikke vidste du havde brug for til din iPod!

Hvem kender ikke iPod? Mit gæt er at ALLE ved hvad det er, og mange vil gerne have en, og det måske med rette. For det er sgu da en fed lille maskine.

Er du i det hele taget klar over hvor mange ting du kan få til at sætte i eller på en iPod? Jeg gør ikke, men her er der da lige nogle få ting at savle eller grine over.
ANNONCE
iPod geil.
Første ting du bare ikke kan undvære til din iPod er da helt sikkert en iFlip.

Det er i al sin enkelthed en skærm på 8.4 tommer du sætter din iPod i, og VUPTI! Så kan du lige pludselig se hvad der sker i de film du har på iPod'en, i stedet for at skulle tyde det på den lille indbyggede skærm. Det KAN være svært!
ANNONCE
iPod geil.
Mooving on. I den mere ligegyldige ende af tilbehøret, finder vi en iBrella. En helt igennem idiotisk opfindelse i mine øjne, men der er sikkert nogen der synes om den. Det er simpelthen en fjernbetjening til din iPod. Når du åbner paraplyen, starter du din iPod. Når du drejer paraplyen i en retning, skruer du op for lyden, og ned ved at dreje den den anden vej. Nogen købere???
ANNONCE
iPod geil.
I den lidt mer drengerøvede ende, findes en iJoy zipconnect massage stol. Det er det mest gennemførte iPod legetøj. Du sidder i din massagestol og bliver masseret imens musikken fra din iPod strømmer ud gennem de indbyggede højtalere og subwoofer, og snupper din drink fra den indbyggede drinkholder. Nå ja. så lader den også iPod'en imens den sidder deri.
ANNONCE
iPod geil.
Vi forestiller os lige at du er den aktive type, og render rundt på Bornholms meget små veje, med din rygsæk og din iPod. Din iPod render tør for strøm, og du finder IKKE strøm under nogen af de kilometersten der nu er blevet dine eneste venner indtil du får ladet Din lille elektroniske ven op.

Hvad gør du?

Du Lader den sgu da ved hjælp af solen. Du smutter ned i din rygsæk og finder din Firefox frem og takker Connery for at have vist dig vejen!
ANNONCE
iPod geil.
Nu vi snakker om at rende rundt med en rygsæk, Hvorfor så ikke smide din iPod ned i den, og glem alle de små tasker du kan have om halsen. Indrømmet, det er ikke nyt. Men hvor tit kan du sige at din iPod er "I" din rygsæk?
I iPod backpack "Yawn", smider du simpelthen iPod'en i, sætter den til og så har du kontrol over din iPod fra skulderremmen. Alle de vigtige knapper er simpelthen blevet smidt ud i nogle små knapper der så sidder lige ud for brystkassen. Smart ik?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce